Høiland: - Jeg trivdes verken på eller utenfor banen

Glad for at Lillestrøm-oppholdet er over.

TILBAKE I MOLDE:
Tommy Høiland jubler her sammen med Petter Vaagan Moen etter å ha scoret 5-1 i eliteseriekampen mellom LSK og Stabæk tidligere i vår. Nå er Høiland glad for at utlånet til Lillestrøm er over, og for å være tilbake i Molde.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TILBAKE I MOLDE: Tommy Høiland jubler her sammen med Petter Vaagan Moen etter å ha scoret 5-1 i eliteseriekampen mellom LSK og Stabæk tidligere i vår. Nå er Høiland glad for at utlånet til Lillestrøm er over, og for å være tilbake i Molde. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Tommy Høiland ble den store helten i sin første kamp for Molde etter utlånet til Lillestrøm.

Hurtigtoget virket å være i storform tross et mindre vellykket utlånsopphold.

Utrolig kjekt Mot Sandnes Ulf scoret spissen Moldes tre mål og gjorde situasjonen til gamleklubben enda verre.

Samtidig kommer 25-åringen med et stikk til Lillestrøm. Han er nå glad for å være tilbake i Molde.

- Det var utrolig kjekt å slå tilbake på denne måten. Jeg føler jeg ikke fikk tillit i Lillestrøm selv om jeg presterte gang på gang. Jeg og kjæresten trivdes ikke i det hele tatt, verken på eller utenfor banen, forteller Høiland til Dagbladet.

Spissen scoret tre mål i perioden hos kanarifuglene.

Tross tøff konkurranse om spissplassene i Molde, ønsker ikke spilleren å flytte på seg igjen.

- Tror du denne prestasjonen kan føre til regelmessig spilletid?

- Det er vanskelig å si. Jeg spiller i Norges beste klubb med mange andre gode spillere. To er ute med skade, men jeg håper de snart er tilbake. Slik kan vi heve oss utover høsten, sier han.

Blir linket bort Tor Ole Skullerud var storfornøyd med svaret han fikk av 25-åringen, etter å ha gitt spissen sjansen fra start.

Høiland har slitt med spilletid i klubben.

- Vi har ikke for mange spisser. Når Tommy kommer rett fra utlån og går rett inn i elleveren, så sier det at vi har en utfordring. Han var sulten i dag, det var det vi håpet på da vi ga han tillit, sier Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Molde-spissen har den siste tiden blitt linket til gamleklubben Bryne.

- Jeg føler meg ønsket, og trives sosialt og i gruppa her. Molde sier de er glad for å ha meg tilbake. Bryne er uaktuelt, og det er også nytt utlån. Jeg er fast bestemt på å spille ut kontrakten min og forhåpentligvis lengre, forteller Molde-spissen, som har kontrakt ut 2015.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer