Høiland provoserte igjen da LSK-fansen stormet banen

Dommer Dag Vidar Hafsås valgte å gi et tvilsomt rødt kort til Sheriff Sinyan tidlig i oppgjøret mellom Lillestrøm og Viking. Dommeren får kjeft i sosiale medier.

AMPERT: Lillestrøms Arnór Smárason river et Vikingflagg ut av hendene på Vikings Tommy Høiland etter eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen stadion. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
AMPERT: Lillestrøms Arnór Smárason river et Vikingflagg ut av hendene på Vikings Tommy Høiland etter eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen stadion. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Lillestrøm - Viking 0-2 (0-1)

Det ble en marerittkveld hjemme på Åråsen for Lillestrøm. En tidlig utvisning, to baklengsmål på dødball og det som virket som en alvorlig skade på stjernespiss Thomas Lehne Olsen var oppskriften på en fæl kveld for kanarifansen.

Etter kampen fikk de sågår se at Tommy Høiland løp opp til midtbanen med et Vikingflagg på Åråsen, en tydelig henvisning til hva Aleksander Melgavis gjorde mot da han plantet et LSK-flagg i midtsirkelen mot Vålerenga sist runde.

Det førte til at flere LSK-supportere stormet banen for å gå etter Høiland, som allerede var upopulær blant LSK-fansen etter at han sørget for at Lillestrøm måtte spille i 75 minutter med en mann mindre etter en meget tvilsom utvisning som Høiland selv betegnet som «deilig».

- Jeg løper mot midtbanen for å «kødde» med supporterne. Jeg fikk flagget fra en Viking-supporter, som ba meg plante det i midtsirkelen, men jeg hadde ikke tenkt å gjøre det, sier Høiland til pressen etter kamp, gjengitt av VG.

Dommer i fokus

Dommer Dag Vidar Hafsås ble det store samtaleevnet i oppgjøret mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen etter et feilaktig rødt kort tidlig i den første omgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer