Tommy Høiland scoret igjen

Høiland reddet Viking med overtidsscoring

Tommy Høiland ble den store Viking-helten da han på overtid kriget inn 1-0 mot Ull/Kisa og sikret tre viktige poeng i opprykksstriden.

SEIER: Tommy Høiland ble helten nok en gang for Viking. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SEIER: Tommy Høiland ble helten nok en gang for Viking. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med det siste Viking-sparket på ballen ble Høiland matchvinner i Stavanger. Seieren gjør at rogalendingene henger godt med i kampen om opprykk til Eliteserien.

Publikum hadde allerede begynt å forlate stadion da Viking sendte alt fremover for å ta tre viktige poeng. Etter ekstremt mye klabb og babb endte ballen til slutt i beina til Høiland, som kunne pirke inn sin 19. mål i 1. divisjon for år.

Seieren gjør at Viking klatret til tabelltopp før opprykksrivalene Aalesund og Mjøndalen møter henholdsvis Sogndal senere søndag og HamKam tirsdag. Ull/Kisa innehar siste kvalifiseringsplass med sin sjetteplass.

Viktig KIL-seier

KIL har måttet klare seg uten en sykmeldt Mark Dempsey på trenerbenken den siste tiden, men tok søndag likevel en svært viktig trepoenger borte mot Jerv.

Etter at hjemmelaget i Grimstad hadde startet best, dukket Harald Holter opp på første stolpe etter en corner og sikret Kongsvinger-ledelse etter 33 minutter.

Aram Khalili misbrukte flere muligheter i første omgang, men etter pause var Jerv-spissen god da han med et sideliggende saksespark smelte ballen i hjørnet til 1-1 etter 55 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer