Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høiland tapte

- Uff, det var ikke straffespark, sier han.

Jon Inge Høiland var svært skuffet etter at Malmö FF rotet bort matchballen i kampen om gullet i Allsvenskan mandag. De lyseblå tapte nemlig 0-1 i skånederbyet mot nedrykkstruede Landskrona.

Kampen ble tidlig avgjort da Henrik Nilsson nettet på straffespark etter kun 16 minutters spill. Deretter la «Bois» seg bakover og tettet igjen. MFF dominerte stort, men sløste med avslutningene.

- Uff, nå er det dårlig stemning her. Kan hende gullet røk her. Gutta sier det ikke var straffe og at Landskrona-spilleren kastet seg. Jeg så det ikke selv. Vi hadde fortjent minst ett poeng, sa en skuffet Høiland til NTB.

Høiland spilte midtstopper og klarte seg godt.

- Det gikk greit, jeg ble litt stiv mot slutten, men hadde ingen problemer med å stoppe kontringene de skapte. Dessverre scoret de tidlig på et billig straffespark. Samtidig ble vi snytt for straffe, sa Høiland.

Han pådro seg gult kort, men det var hans første for sesongen og påvirker ikke hans deltakelse i sesongens to siste kamper.

Ifølge TT traff Afonso Alves tverrliggeren på et frispark og Daniel Andersson (eks. Bari og Chievo) skled da han skulle sette ballen i åpent mål. Det var ikke Malmö FFs dag.

Halmstad leder nå Allsvenskan og kan avgjøre gullstriden selv. De møter Helsingborg (borte) og IFK Göteborg (hjemme). For Malmö venter kamper mot gullutfordrer Göteborg og middelmådige Elfsborg.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media