Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høiland trener igjen

Landslagsbacken Jon Inge Høiland trente for første gang på over en uke søndag. Malmö FF-proffen merket lite til ryggsmertene som satt ham ut av spill i landskampene sist uke.

- Jeg fullførte min første trening søndag, det gikk veldig bra. Jeg er ikke stiv i ryggen lenger. Dette ser bra ut, men vi må se an mandag for om jeg rekker kampen mot Landskrona. Jeg håper å rekke derbykampen, sier Høiland til NTB.

Høiland gikk glipp av kvalikkampene mot Skottland og Slovenia grunnet ryggproblemer. Nå håper han å være med i innspurten i Allsvenskan.

- Det var forsmedelig å miste landskampene. Nå skal vi imidlertid slå Landskrona, det er en vanskelig kamp. Husk at dette er årets kamp for Landskrona, sier Høiland foran mandagens derbykamp.

Søndag presterte gullutfordrer Göteborg å tape 2-1 for Sundsvall. Håkan Mild ga blåhvitt ledelsen før Patrik Eriksson-Ohlsson (55) og Fredrik Lundqvist (str. 58) snudde kampen til Sundsvalls fordel.

- Veldig bra at Göteborg tapte for Sundsvall, dessuten fikk både Mild og Magnus «Ølme» Johansson gult kort. Dermed mister de kampen mot oss, sier Mild til NTB.

MFF må klare seg uten stortalentet Jon Jönsson grunnet kneskade mot Landskrona, mens stjernene Daniel Andersson og Nicklas Skoog begge er usikre liksom Høiland.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media