BLIR: Tommy Høiland har vært på utlån hos Lillestrøm fra Molde. Nå er han ønsket i gamleklubben Bryne, men vil ikke spille i 1. divisjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
BLIR: Tommy Høiland har vært på utlån hos Lillestrøm fra Molde. Nå er han ønsket i gamleklubben Bryne, men vil ikke spille i 1. divisjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB ScanpixVis mer

Høiland vil ikke til Bryne

- 1. divisjon er uaktuelt.

Tommy Høiland er ønsket i Bryne, men angriperen ønsker ikke å spille i 1. divisjon.

Molde-spissen har vært lånt ut til Lillestrøm tidligere i sesongen. Det betyr at han ikke kan lånes ut til en ny klubb. Bryne må i så fall kjøpe Høiland fra MFK.

- Det er ikke aktuelt å spille i 1. divisjon. Jeg har snakket med Gaute Larsen (trener) for en stund siden da jeg så på en Bryne-trening, men det er ikke noe mer enn det, sier Høiland til Jærbladet.

Larsen bekrefter overfor lokalavisen at de er interessert i Høiland.

- Vi har forhørt oss om Tommy. Det handler om økonomi og om hva spilleren selv ønsker, sier Bryne-treneren til Jærbladet.

Bryne, som møter Fredrikstad søndag, ligger på en skuffende tolvteplass i 1. divisjon, bare to poeng over Tromsdalen på nedrykksplass. Seks poeng skiller opp til FFK på den siste kvalifiseringsplassen om opprykk til eliteserien.

Høiland startet bare to kamper for LSK i vårsesongen, men scoret tre mål. Tolv ganger ble 25-åringen byttet inn. Han har også to målgivende pasninger.

(NTB)