Høiland vil ikke til Bryne

- 1. divisjon er uaktuelt.

BLIR: Tommy Høiland har vært på utlån hos Lillestrøm fra Molde. Nå er han ønsket i gamleklubben Bryne, men vil ikke spille i 1. divisjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
BLIR: Tommy Høiland har vært på utlån hos Lillestrøm fra Molde. Nå er han ønsket i gamleklubben Bryne, men vil ikke spille i 1. divisjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tommy Høiland er ønsket i Bryne, men angriperen ønsker ikke å spille i 1. divisjon.

Molde-spissen har vært lånt ut til Lillestrøm tidligere i sesongen. Det betyr at han ikke kan lånes ut til en ny klubb. Bryne må i så fall kjøpe Høiland fra MFK.

- Det er ikke aktuelt å spille i 1. divisjon. Jeg har snakket med Gaute Larsen (trener) for en stund siden da jeg så på en Bryne-trening, men det er ikke noe mer enn det, sier Høiland til Jærbladet.

Larsen bekrefter overfor lokalavisen at de er interessert i Høiland.

- Vi har forhørt oss om Tommy. Det handler om økonomi og om hva spilleren selv ønsker, sier Bryne-treneren til Jærbladet.

Bryne, som møter Fredrikstad søndag, ligger på en skuffende tolvteplass i 1. divisjon, bare to poeng over Tromsdalen på nedrykksplass. Seks poeng skiller opp til FFK på den siste kvalifiseringsplassen om opprykk til eliteserien.

Høiland startet bare to kamper for LSK i vårsesongen, men scoret tre mål. Tolv ganger ble 25-åringen byttet inn. Han har også to målgivende pasninger.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer