Høiland vraket milliontilbud for familiens skyld: - Jeg måtte ta hensyn til min datter

Kunne tjent mange millioner i utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tommy Høiland signerte i går en treårskontrakt med Strømsgodset. Dermed forsøker hurtigtoget seg i nok en norsk klubb etter å ha spilt i Molde, Viking, Lillestrøm, Sandnes Ulf og Bryne tidligere.

Det kunne imidlertid like gjerne ha endt i et utenlandsk proffeventyr for 26-åringen. Høiland hadde nemlig mange tilbud å velge mellom, også fra flere utenlandske klubber.

Der kunne rogalendingen, som ifølge seg selv er Tippeligaens smarteste spiller, ha tjent mange millioner i året. Det avslører Strømsgodsets nye spiss overfor Dagbladet.

- Jeg hadde tilbud fra flere utenlandske klubber. Jeg kunne ha tjent mange millioner kroner netto. Det var fristende det, men penger er ikke alt. Jeg har akkurat fått en datter, og jeg og min kone følte ikke at dette var det riktige tilbudet, sier Høiland til Dagbladet.

Tok beslutningen som familie

Tommy og Maria Fløisand Høiland fikk sin datter i desember. Nå er hun to måneder gammel og skal leve sine første år i Drammen.

- Stemmer det at din kone satt ned foten for et utenlandseventyr?

- Nei, det vil jeg ikke si. Vi ble enige om dette sammen. Vi tok beslutningen som en familie. Vi måtte ta hensyn til vår datter. Hvis vi hadde fått det rette tilbudet, kunne jeg ha dratt til en klubb i utlandet. Men ingen av tilbudene føltes helt riktig. Derfor valgte jeg det som er best for familien min og vår trivsel. Derfor valgte jeg Strømsgodset, forteller Høiland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer