Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoilett klar for Queens Park Rangers

Sommerkjøp nummer sju.

QPR-KLAR: David Hoilett forlater Morten Gamst Pedersen og Blackburn, og spiller for QPR kommende sesong. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
QPR-KLAR: David Hoilett forlater Morten Gamst Pedersen og Blackburn, og spiller for QPR kommende sesong. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

QPR sikret seg fredag underskriften til vingen David «Junior» Hoilett (22). Den tidligere Blackburn-spilleren får fireårskontrakt på Loftus Road.

Hoilett har levert gode prestasjoner på en svakt Blackburn-lag i engelsk eliteserie de siste sesongene. Etter nedrykket i vår løp canadierens kontrakt ut.

22-åringen ankommer QPR-manager Mark Hughes' mannskap som den sjuende nye spilleren denne sommeren. Også Robert Green (West Ham), Ryan Nelsen (Tottenham), Park Ji-sung (Manchester United), Fábio da Silva (lån fra Manchester United), Samba Diakité (Nancy, lån gjort permanent) og Andy Johnson (Fulham) er hentet inn.

Mark Hughes mener den siste nyervervelsen holder høy klasse, og at han har evnene til å skape sjanser både alene og som lagspiller.

- Junior er en spiller jeg kjenner veldig godt. Han var bare en unggutt som prøvde å komme seg inn på laget da jeg hadde ham i Blackburn. Det var vanskelig for ham da på grunn av problemer med arbeidstillatelsen. Men jeg klot ham trene med førstelaget tidlig fordi talentet hans var åpenbart, sier Hughes til QPRs nettsted.

- Han er utvilsomt en spiller som vil forsterke det vi allerede har i troppen, og jeg er henrykt over at han valgte å komme til oss, tilføyer manageren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media