- Hold deg på beina, Ronaldo

Melding fra Mourinho.

(Dagbladet.no): Portugisiske Jose Mourino snakker gjerne om andre lag enn sitt kjære Chelsea.

I dag gir han råd til en landsmann, Cristiano Ronaldo i Manchester United.

- Det er bare én ting, de har en kultur i England som ikke tillater filming. Han må være forsiktig, ikke kaste seg ned for mye. Det vekker til liv mye følelser. Hvis han ikke gjør det, så får han ikke noen problemer. Han er en strålende spiller, sier Mourinho ifølge The Times.

Chelsea-manageren tror ikke Ronaldo kommer til å slite lenge med Rooney-episoden fra VM, der portugiseren ivret etter å se sin United-kompis utvist i kvartfinalen.

Hendelsen er den samme som førte til at Steven Gerrard kalte United-vingen «en skam».

- Presset på Ronaldo tar snart slutt. Han skal snart spille, og så spiller han en god kamp og legger en pasning som Rooney scorer på. De klemmer hverandre, det blir gode bilder og da er det over, sier Mourinho.

I samme intervju bekrefter Chelsea-sjefen at han ikke er ferdigshoppet før overgangsvinduet stenger 31. august.

- Vi trenger én eller to defensive spillere, fordi vi har solgt mye og ikke hentet noen nye. I angrep var vi litt svake forrige sesong. Nå er vi sterkere fordi vi har fått inn Ballack og Sjevtsjenko.

EN KLEM SÅ ER DET GLEMT: Jose Mourinho tror VM-episoden blir fort glemt, men advarer Ronaldo mot å kaste seg for lett når ligaen starter i helga. Foto: Scanpix/Reuters
EN KLEM SÅ ER DET GLEMT: Jose Mourinho tror VM-episoden blir fort glemt, men advarer Ronaldo mot å kaste seg for lett når ligaen starter i helga. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
STERKERE I ANGREP: Med stjerner som Ballack på plass vil Mourinho bare vil ha to nye spillere i forsvarsrekka.