- Hold deg unna sønnen min

Boris Beckers ekskone raser mot tennislegendens nye kjæreste.

I HARDT VÆR: Boris Beckers ekskone raser etter å ha sett bilder av tennislegendens sønn og Beckers nye kjæreste på ferie. Foto: John Walton/Pa Photos
I HARDT VÆR: Boris Beckers ekskone raser etter å ha sett bilder av tennislegendens sønn og Beckers nye kjæreste på ferie. Foto: John Walton/Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tyske Boris Becker er et ikon innen tennis. Han har vært rangert som den beste tennisspilleren i verden da han var rangert som nummer én på ATP-rankingen i 12 uker i 1991.

Han har også seks Grand Slam-titler i bagasjen, deriblant den største, Wimbledon, ved tre anledninger.

I dag trener han de tyske utøverne, men det er ikke derfor han de siste dagene har havnet i overskriftene i pressen.

Ulike tabloidaviser har publisert flere bilder fra en luksusferie Becker har vært på sammen med blant andre Bjørn Borg og Beckers nye flamme, Lilian de Carvalho Monteiro, på den spanske øya Ibiza.

Bildene har fått Beckers ekskone, Lilly Becker, til å rase på sosiale medier. Grunnen er at deres felles barn, Amadeus, er med på farens ferie og moren tydeligvis ikke har det beste forholdet til eksens nye kjærlighet.

- La meg si det her på en måte som du forstår: i løpet av denne corona-perioden er du den andre kvinnen i løpet av syv måneder som lager frokost, pannekaker, pizza til sønnen min. Ta bilder med Boris Becker i din søte bikini og din fantastiske bikinikropp, men jeg ber deg holde deg unna sønnen min, skriver Lilly Becker i et innlegg på Instagram.

- Over grensen

Innlegget er nå fjernet fra bildedelingstjenesten, men blant annet Expressen, Aftonbladet og New York Post har gjengitt innholdet.

Det er spesielt et bilde av at Carvalho Monteiro smører inn Beckers sønn med solkrem som skal ha skapt frustrasjonen.

- Boris kommer ikke til å si det til deg, men jeg vil gjøre det så du forstår budskapet. Ha en strålende ferie - uten å røre barnet mitt. Han er over grensen, punktum, fortsetter eksfru Becker.

Skandalebefengt

Becker har tidligere vært i vinden på grunn av langt mer alvorlige saker. Han ble nemlig erklært personlig konkurs i 2017. Hans samlede gjeld skal ha vært på rundt 140 millioner kroner, og var ikke betalt tilbake i tide.

Derfor valgte han å selge mange av sine gjeveste eiendeler - blant annet noen av de totalt seks Grand Slam-trofeene han vant i karrieren - på auksjon.

I november 2019 ble konkursen forlenget helt til oktober 2031, altså 12 år.

- Når du er berømt, er du berømt. Men det har sin pris. Du sitter og drikker kaffe med noen, og plutselig er det på forsida dagen etter, har Becker sagt om alle de ulike skandalene han har havnet i etter tenniskarrieren.

Becker har ikke bare markert seg utenom tennisbanen etter karriereslutt. Frem til 2016 var han trener for den nåværende tennisstjerna Novak Djokovic, men det forholdet skal ha endt brått og ulykkelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer