- Hold deg unna sønnen min

Boris Beckers ekskone raser mot tennislegendens nye kjæreste.

I HARDT VÆR: Boris Beckers ekskone raser etter å ha sett bilder av tennislegendens sønn og Beckers nye kjæreste på ferie. Foto: John Walton/Pa Photos
I HARDT VÆR: Boris Beckers ekskone raser etter å ha sett bilder av tennislegendens sønn og Beckers nye kjæreste på ferie. Foto: John Walton/Pa Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tyske Boris Becker er et ikon innen tennis. Han har vært rangert som den beste tennisspilleren i verden da han var rangert som nummer én på ATP-rankingen i 12 uker i 1991.

Han har også seks Grand Slam-titler i bagasjen, deriblant den største, Wimbledon, ved tre anledninger.

I dag trener han de tyske utøverne, men det er ikke derfor han de siste dagene har havnet i overskriftene i pressen.

Ulike tabloidaviser har publisert flere bilder fra en luksusferie Becker har vært på sammen med blant andre Bjørn Borg og Beckers nye flamme, Lilian de Carvalho Monteiro, på den spanske øya Ibiza.

Bildene har fått Beckers ekskone, Lilly Becker, til å rase på sosiale medier. Grunnen er at deres felles barn, Amadeus, er med på farens ferie og moren tydeligvis ikke har det beste forholdet til eksens nye kjærlighet.

- La meg si det her på en måte som du forstår: i løpet av denne corona-perioden er du den andre kvinnen i løpet av syv måneder som lager frokost, pannekaker, pizza til sønnen min. Ta bilder med Boris Becker i din søte bikini og din fantastiske bikinikropp, men jeg ber deg holde deg unna sønnen min, skriver Lilly Becker i et innlegg på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer