Hold kjeft, Drillo!

Frode Olsen ber om munnkurv på Drillo og Trond Sollied.

Viking- og landslagskeeperen er mektig lei av at de to høyprofilerte trenerne stadig vekk kommenterer Norges sjanser til EM-sluttspill.

Brugge-sjef Sollied sa i går at landslaget ikke er godt nok for sluttspillet, mens NRK-kommentor Egil Olsen levnet landslaget 15 prosent sjanse for EM.

I sin spalte i Aftenposten skriver Frode Olsen at han mistenker de to for å ha mistet all patriotisme.

35-åringen synes det er trist å lese meningene deres.

- Utgangspunktet må være at vi nok en gang skal sjokkere fotballverden ved å slå et av verdens beste lag. Vi har klart det en gang før. Helt i begynnelsen av dette årtusen vant vi 1-0, nettopp mot Spania. Det resultatet kan vi klare igjen, skriver keeperen.

Og da passer det dårlig med negative innspill fra Drillo og Sollied, mener rogalendingen.

- De kunne heller holdt kjeft om de ikke trodde laget vårt hadde noen mulighet for avansement. Vi blir ikke bedre av å høre hvor gode de andre er i forhold til oss selv.

Drillo er overrasket over landslagskeeperens kritikk mot ham i formiddag.

- Jeg skjønner godt det Frode sier, men jeg liker ikke å bli sammenliknet med Sollied her. Han sa vi var sjanseløse. Nils Johan har sagt vi har 10 prosents sjanse, og jeg er mer positiv med 15 prosent, sier Drillo til Dagbladet.no.

Egil Olsen mener Semb og gutta har en sjanse, men ber også om litt realisme med tanke på at vi møter laget som er tredje best i verden på Fifa-rankingen.

Drillo tror Viking-keeperen har misforstått ham, og understreker at han personlig håper Norge overrasker i playoff-kampene.

- Jeg er enig med Frode, det er ikke bra å gå ut med negative tanker, sier Egil Olsen som faktisk tror det blir vanskeligere på Ullevaal 19. november enn i Spania fire dager før.

- Å spille mot en motstander som er bedre, gir flere fordeler. Vi har lite å tape. Jeg tror Norge kan overraske positivt i Spania.

(Dagbladet.no)

LIGG UNNA:</B> Frode Olsen håper bare landslagstrenerne Nils Johan Semb og Harald Aabrekk uttaler seg om sjansen mot Spania framover.
LURER I BAKGRUNNEN:</B> Tidligere landslagssjef Egil Olsen vurderer Norge som ekspertkommentator for NRK for tida.