- Hold kjeft, Ferguson!

Forholdet mellom Arsenal og Manchester United har aldri vært spesielt hjertelig. Nå er ordkrigen mellom de to tittelrivalene i gang igjen. Og som flere ganger tidligere er Alex Ferguson mannen som brenner av kruttet først.

United-sjefen bruker ordene «krigerske» om Gunners-gjengen. Skotten beskylder Martin Keown, Patrick Vieira, Emmanuel Petit, Lee Dixon og Nigel Winterburn for å være «scrap».

- Jeg er ikke det minste interessert i å høre hva Alex Ferguson har å si, skyter Keown tilbake.

- Den eneste manageren vi hører på er Arsene Wenger. Vi konsentrerer oss om det som kommer.

Men Fergie klarer ikke å holde kjeft. Han liker dårlig Arsenals tøffe spillestil. London-klubben har så langt denne sesongen pådratt seg seks røde kort - mot Uniteds to:

- Når Arsenal ikke er inne i en kamp, gjør de oppgjøret til en fysisk kamp slik at motstanderen mister konsentrasjonen. Det skjer hver gang. Antall slagsmål Arsenal er oppe i er flere enn Wimbledon i sin «storhetstid», sier Ferguson.

- Jeg forteller bare hva de (Arsenal) gjør - og jeg har snakket med andre managere om dette som er enige med meg.

En sint Keown svarer slik på kritikken:

- Husk på at United har fått 38 gule kort - det er ett mer enn oss. Vi har hatt en rekke utvisninger. Det er uheldig, men man må gi alt for å få suksess, sier den 32 år gamle Arsenal-veteranen.

- Managerene Arsene Wenger og Alex Ferguson har flere ganger tidligere vært i ordkrig. - Han (Wenger) er fransk, kommer fra jobb i Japan og har ikke engang en hel sesongs erfaring i Premier League. Han bør holde kjeft, sa Ferguson da de to kamphanene diskuterte det tette ligaprogrammet for to sesonger siden.