- Hold kjeft, Ferguson!

Forholdet mellom Arsenal og Manchester United har aldri vært spesielt hjertelig. Nå er ordkrigen mellom de to tittelrivalene i gang igjen. Og som flere ganger tidligere er Alex Ferguson mannen som brenner av kruttet først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

United-sjefen bruker ordene «krigerske» om Gunners-gjengen. Skotten beskylder Martin Keown, Patrick Vieira, Emmanuel Petit, Lee Dixon og Nigel Winterburn for å være «scrap».

- Jeg er ikke det minste interessert i å høre hva Alex Ferguson har å si, skyter Keown tilbake.

- Den eneste manageren vi hører på er Arsene Wenger. Vi konsentrerer oss om det som kommer.

Men Fergie klarer ikke å holde kjeft. Han liker dårlig Arsenals tøffe spillestil. London-klubben har så langt denne sesongen pådratt seg seks røde kort - mot Uniteds to:

- Når Arsenal ikke er inne i en kamp, gjør de oppgjøret til en fysisk kamp slik at motstanderen mister konsentrasjonen. Det skjer hver gang. Antall slagsmål Arsenal er oppe i er flere enn Wimbledon i sin «storhetstid», sier Ferguson.

- Jeg forteller bare hva de (Arsenal) gjør - og jeg har snakket med andre managere om dette som er enige med meg.

En sint Keown svarer slik på kritikken:

- Husk på at United har fått 38 gule kort - det er ett mer enn oss. Vi har hatt en rekke utvisninger. Det er uheldig, men man må gi alt for å få suksess, sier den 32 år gamle Arsenal-veteranen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer