- Hold kjeft, «Lukkøye»

(PESARO) Skandalen og masseslagsmålet i Gabucci i går endte med en kollektiv unnskyldning fra «Stall-Klemetsen» i dag, men «Lukkøye» var ikke helt fornøyd med det. Han brant inne med de skarpeste kommentarene, da han møtte Reggie Johnson til felles pressekonferanse.

Amerikaneren kalte opptrinnet i går for både barnslig og lite gjennomtenkt. Steffen Tangstad la seg på ryggen og ba om pent vær og sendte en skikkelig unnskyldning over til den amerikanske leiren. «Lukkøye» sa så å si

ingenting.

- Jeg fikk beskjed av Panos Eliades om å holde kjeft, men det var ikke helt lett, for jeg hadde mye på hjertet, sa Ole Klemetsen etter pressemøtet.

- Først og fremst ville jeg fortalt Reggie Johnson at det er meg han skal slåss med, og ikke familien min. Han bør begynne å tenke mye mer på at han skal møte Goliat, for det er realitetene for han, sa Ole til NTB.

- Hele opplegget var tåpelig og unødvendig. Det var Steffen Tangstad som sto for regien av det overraskende besøket vårt i Johnsons leir, og det provoserte dem nok litt, men det var jo noe av hensikten også, sa Klemetsen.

Selv synes han det var kjempegøy, og overfor NTB sa Ole i dag at han hadde ventet at noe skulle skje, men ikke at det skulle bli så voldsomt som det virkelig ble.

De aller fleste som overvar seansen, og som NTB har snakket med, har gitt uttrykk for at de følte seg direkte utrygge da det sto på som verst. Slik var det ikke med Ole; han synes bare det var moro han, men det er kanskje en

VM- utfordrer programforpliktet til å si.

- Både Ole og jeg har familiene våre tilstede her i Pesaro. Slik opptrinnet utviklet seg tirsdag kunne noen fort ha blitt alvorlig skadet. Det opprørte meg mest, sa Reggie Johnson.

Han sa også at han forsto det hele var ledd i et PR-opplegg og et forsøk på å skape litt temperatur for å selge pay-per-view-billetter i Norge.

- Det var barnslig og uforsvarlig, men vi er profesjonelle så verden går videre. Likevel vil jeg si til Ole at neste gang han ønsker hjelp med å selge billetter før en kamp, kan han bare ringe meg, så skal jeg gi ham all
den PR han trenger, sa Johnson.