- Hold munn, Hoff

Erik Brakstad bare fnyser av påstanden om at han ikke startet med sine beste spillere mot Moss. - TV2-kommentator Ivar Hoff snakker tull, sier Brakstad.

Brakstad smeller tilbake mot Hoff:

- Han vet ingen ting om spillerne mine. Derfor bør han holde seg for god til å kringkaste sånt tull.

- Hvilket signal hadde det vært mot spillergruppa å starte med Andreas Lund og Martin Andresen som bare har hatt et par treninger med laget etter at de har hatt en lengre ferie? tordner Brakstad.

Molde-treneren synes Andreas Lund viste på sine 38 spilleminutter at sjefens vurderinger var riktige. Ikke Hoffs.

Må prestere

- Jeg har sett Andreas vesentlig bedre enn dette. Vi trenger ham, men han må prestere for å komme inn på laget. Andreas kom inn på et lag som ikke fungerte. Det er aldri lett, sier Molde-treneren.

Brakstad tar ikke selvkritikk på sine disposisjoner. Derimot gir han spillerne all skylda for flausen mot Moss:

- Selv med Figo på laget hadde vi tapt med en så slett innstilling som mine spillere viste. En elendig kamp som vi tapte fortjent.

- Våre spillere ville ingen ting og viste elendig presisjon i pasningsspillet. De traff jo ikke med ei jævlig pasning, sier Brakstad, som snakket med store bokstaver til spillerne i pausen.

Som en messias

- Ingen ting hjalp. Jeg vet ikke hvorfor det ble som det ble. Ingen ting på de siste treningene skulle tilsi en slik kamp fra oss, sier Brakstad.

Andreas Lund ble feiret som en messias da han ble sendt innpå sju minutter etter pausen (på 0- 1). Uten at det bare var Englands-proffens feil, ble det både 0- 2 og 0- 3. Andreas Lund kom fra ferie i Kristiansand til fiaskoen i Molde.

- Jeg ville gjerne ha spilt fra start og føler meg i god nok form til det. Treneren bestemmer. Det er gøy å komme tilbake i spillergruppa, og jeg er sugen på førstelagsfotball igjen, sier Lund som foreslår et oppvaskmøte.

- Dette sjokket må vi prate om for å gjøre oss ferdige med. Jeg vet hva som bor i laget og er ikke bekymret, sier Andreas Lund.