Holder avstand

Newcastle-Manchester United 1- 1. - Vi måtte gjøre noe, vi trengte friske bein og derfor byttet jeg inn tre unge og sultne spillere, sier Newcastle-manager Bobby Robson. Sju minutter før slutt reddet trioen den falske spenningen i Premier League.

På følgende måte og etter at David Beckham hadde gitt United før-pause-ledelsen på lagets første straffespark siden seriestarten i august:

Daniel Cordone ble spilt fri i bakrommet på høyresida, gikk femten meter og spilte en vinklet ball tilbake til Lomario Tresor Lua Lua på 13 meter. Som bommet. Men ikke mer enn at det mislykkede skuddet ble en strålende pasning til Stephen Glass.

Som scoret.

Fortjente poeng

- Strålende spillerbytter, innrømmer Sir Alex Ferguson om innhoppene.

- Kampen sett under ett fortjente Newcastle det poenget de fikk. Men for å være helt ærlig burde vi avgjort denne kampen før pause.

- Vi hadde noen muligheter av den typen du normalt vedder livet ditt på vil gå i mål.

Sjansene United-manageren snakker om falt to av tre i beina på Ole Gunnar Solskjær. Etter fem scoringer på de fem siste kampene var målet hans å score karrierens første mot Newcastle. Men Solskjær skjøt med blankt inntil han ble byttet ut med Paul Scholes etter 71 minutter.

Og:

Han likte det ikke.

- Han misset noen i dag, men det er sånt som skjer, sier Ferguson om Solskjær. Etter at nordmannen ordnet alle seks julepoengene for United var det ikke dagen for kritikk.

Ei heller å snakke om det ligamesterskapet alle i England prøver å si er avgjort.

- Det jeg kan si er at jeg kjenner veien videre, sier Ferguson. - Vi har jo vært der så mange ganger før. Og derfor vet vi hva vi skal gjøre.

Men:

- Å si at dette er avgjort er nonsens.

- Bryr meg ikke

Da Stephen Glass utliknet for Newcastle skrumpet Manchester Uniteds tabelledelse til seks poeng i forhold til Arsenal. Den avstanden holdt seg bare i noen sekunder. For på Highbury utliknet Gavin McCann for Sunderland. Etter at hjemmelaget hadde vært to foran ved halvtid.

- Jeg bryr meg ikke om avstanden til Manchester United, sier Arsenal-manager Arsene Wenger.

- Det viktigste for oss - nå - er å sørge for at vi kommer med i Champions League neste sesong. Men skal vi klare det kan vi ikke misse sjanser som vi gjorde i denne kampen. Vi hadde så mange at vi burde vunnet med mange mål.

PÅ TOPP: David Beckham klarte det Ole Gunnar Solskjær ikke klarte, å score mål. Men United måtte ha straffespark for å berge poenget mot Newcastle.