Holder Moyes døra åpen for en Ronaldo-retur?

- Det går an å drømme.

 DRØMMERETUR?:  Cristiano Ronaldo ble tatt varmt imot da han kom tilbake til Old Trafford tidligere i år. Foto: Pierre Philippe Marcou ( AFP / NTB Scanpix
DRØMMERETUR?: Cristiano Ronaldo ble tatt varmt imot da han kom tilbake til Old Trafford tidligere i år. Foto: Pierre Philippe Marcou ( AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United slo i dag Wigan og vant Community Shield.

Likevel var det noe helt annet som fikk supporternes fokus etter kampen: Antonio Valencias nye nummer. 

Kantspilleren fra Ecuador tok i fjor over Uniteds legendariske nummer sju, som har blitt brukt av klubblegender som for eksempel Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo.

De beste I dag måtte manager David Moyes svare på hvorfor klubben prøvde å kjøpe spillere det var ekstremt små sjanser for å få.

- Det er fordi Manchester United alltid går etter de beste spillerne, svarte Moyes.

Han sier også at klubben kommer til å ha nye spillere på plass før overgangsvinduet stenger 2. september.

- Vi er nærmere å kjøpe en spiller nå, men hvis det ikke går i orden har jeg ingen problemer med å starte sesongen med stallen jeg har, sa Moyes på pressekonferansen.

Cristiano Ronaldo har vært linket til gamleklubben tidligere i år, og at klubbens nummer sju nå er ledig, setter fyr i overgangryktet igjen.

En drøm Lars Morten Olsen i Uniteds norske supporterklubb var på Wembley i dag. Supporteren innrømmer at det pirret litt ekstra da han og kompisene så  Valencias nye nummer. Tankene fløy umiddelbart til Cristiano Ronaldo.

- Vi sa Ronaldo til hverandre med en gang. Halvt på spøk, halvt i alvor. Det var det jeg tenkte umiddelbart, innrømmer Olsen til Dagbladet.

- Men, det kan jo være helt andre grunner til det. Det kan være så enkelt at Valencia følte hadde en dårlig 12/13 sesong. Kanskje han er overtroisk og vil bytte nummer. Men, det var Ronaldo jeg håpet i dag. Det er lov å håpe. sier Olsen.

Manchester-klubben har ikke greid å forsterke troppen i sommerens overgangsvindu. Det selv om David Moyes har innrømmet at han er ute etter å forsterke troppen.

- Jeg tror det er viktig å få inn en storfisk. Både for laget og psykologisk for Moyes. Vi må vise City og Chelsea at vi har muskler på overgangsvinduet, sier Olsen.

Ronaldo hadde vært en drøm?

 NYTT NUMMER:  Antonio Valencia hadde fått en nytt nummer til dagens kamp mot Wigan. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Scanpix
NYTT NUMMER: Antonio Valencia hadde fått en nytt nummer til dagens kamp mot Wigan. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Åja, absolutt. I hvert fall på egen regning. En stor drøm.

Rooney-exit På dagens pressekonferanse innrømmet også David Moyes at Wayne Rooney ønsker seg bort fra klubben. Likevel skal United ha inngått en pakt med rivalen Liverpool. Ingen stjernespillere skal bort.

Olsen tror det blir vanskelig å beholde scouseren etter alt bråket i det siste.

- Da har han en jobb å gjøre med seg selv. En stor jobb. Han må reparere forholdet til supporterne og lagkameratene. Sånn det ser ut nå så tror jeg at han går. Men United vil nok ikke selge til Chelsea, sier Olsen.