Holder munn for å ha råd til datterens bryllup

Holloway vil ikke kommentere Uniteds straffespark.

 SPARER:  Ian Holloway er kjent for være en av de mest frittalende managerene i Premier League. Nå er han derimot stille for å spare penger. Foto: AFP Photo/NTB Scanpix.
SPARER: Ian Holloway er kjent for være en av de mest frittalende managerene i Premier League. Nå er han derimot stille for å spare penger. Foto: AFP Photo/NTB Scanpix.Vis mer

Crystal Palace-manager Ian Holloway vil ikke uttale seg om Manchester Uniteds billige straffespark i lørdagens kamp, av frykt for nye bøter.

- Jeg har ikke råd. La andre si hva de mener om det. Jeg vil beholde pengene mine så jeg kan betale for min datters bryllup til sommeren, sa Holloway etter Uniteds 2-0-seier.

Han var forvist til tribunen i lørdagens kamp og måtte også betale en bot på 165.000 kroner for sin kritikk av dommeren i tapet mot Tottenham nylig. Derfor holdt han munn lørdag kveld.

Ashley Young gikk over ende i en duell med Kagisho Dikgacoi utenfor straffefeltet. Dikgacoi fikk rødt kort, og Robin van Persie scoret på straffesparket.

Tidligere i kampen fikk Young gult kort for filming i en duell med Dikgacoi, og Palace-spillerne mente han filmet også i straffesituasjonen.

Møtes på puben
- Min mening teller ikke, så jeg må bare forholde meg til det. Jeg vil heller ikke snakke om andre lags spillere, men om du vil møte meg på puben over en halvliter senere, så vil jeg si nøyaktig hva jeg mener, sa Holloway.

United-manager David Moyes mener at straffesparket var berettiget, men han medga at han ikke likte det han så fra Young lørdag.

- Jeg har alltid sagt at jeg ikke liker filming, og han fortjente gult kort. Jeg vil ikke se mine spillere filme. Jeg vil ikke at noen skal gjøre det, sa Moyes.

- Jeg kommer til å si til Ashley at dette ikke er noe jeg ønsker.

Han synes det var en fortjent seier.

- Det må ha vært vanskelig å vurdere situasjonen, men etter å ha konferert med linjemannen ga han oss straffespark, og jeg synes vi fortjente det fordi vi hadde skapt så mye, sa Moyes.

(NTB)