Holder munn

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga- Skeid 1- 0. VIF-investor Øystein Stray Spetalen flytter noen faglige jordklumper på garderobegolvet, vil ha pasningen dit - og ikke dit - og er tydelig engasjert. Men på området han skapte bråk og overskrifter forrige sesong holder han munn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bortsett fra at Vålerenga nå vinner fotballkamper er Øystein Stray Spetalens atferd den største forskjellen på klubben da og nå. Du putter ikke lenger på noen spørsmål og får de friskeste overskriftene til svar. For Kjetil Rekdal har bestemt at klubbens strategi, ønsker og framtidsplaner skal ferdigsnakkes internt før det kommer i avisene.

Og:

Spetalen er lydig.

- Midlene er der - han kan handle spillere når han vil, sier Spetalen til Dagbladet. Men Kjetil sier han ikke vil kjøpe noen som ikke er merkbart bedre enn de han har. Og det er han som bestemmer, jeg blander meg ikke bort i det.

- Jeg er bare glad for at vi vinner.

Jakter målscorere

- Jeg jobber med saken - i det stille, sier Kjetil Rekdal. Denne klubben skal ikke lenger være som den var før i tida. Da alt sto i avisene.

At Vålerenga rykker opp er det ingen tvil om. At laget må fornyes er like sikkert. Og vi snakker ikke om noen spillere - men mange.

Og først og fremst av den målscorende typen.

- Vi er ikke bra nok, sier han som ordnet poengene mot Skeid, Bjørn Viljugrein. - Hadde det ikke vært for de fem bakerste, ville vi hatt trøbbel. Men så lenge de spiller så bra holder det med ett mål. Heldigvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer