Holder nytt våpen hemmelig. Frykter «spionasje»

Henrik Kristoffersen (25) har startet skisesongen igjen. Med seg har han en nytt, hemmelig våpen.

TESTER: Henrik Kristoffersen sammen med pappa Lars Kristoffersen like ved Salzburg rett før fjorårssesongen ble avsluttet. Foto: Bjørn Langsem
TESTER: Henrik Kristoffersen sammen med pappa Lars Kristoffersen like ved Salzburg rett før fjorårssesongen ble avsluttet. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Blir det riktig å svare mer enn folk tror?Henrik Kristoffersen har nettopp fått spørsmål om spionasje i alpinmiljøet. I en idrett hvor hundredeler er helt avgjørende, er det selvfølgelig viktig å ha det råeste og beste utstyret til enhver tid.

Dagbladet sitter sammen med Team Kristoffersen ei uke før en knallhard måned med skikjøring starter. Etter planen skulle teamet til New Zealand, men på grunn av ymse forhold ved Stillehavet, velger de heller å bli i Saas-Fee i Sveits gjennom hele september.

Med seg i bagasjen har han et nytt våpen:

- De med trent øye ser det. Mer enn det kan vi ikke si nå, sier Kristoffersen.

Spionasje

Team Kristoffersen er forsiktige med å gi detaljer. Den største grunnen til det er at det er en dårlig skjult hemmelighet at de ulike leverandørene kikker på hverandres utstyr.

- Det er et jag for å optimalisere, men det er ofte individuelt. Det er ikke snakk om å finne opp hjulet på nytt, det er på detaljnivå. Men noen større forandringer kan det bli, forklarer pappa Lars Kristoffersen.

Et eksempel er da det begynte å komme «armer» på oversidene av skiene for noen år tilbake. I starten ble skiene dekt til av skifabrikken, så ingen skulle se hva det egentlig var før det var umulig å skjule lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer