Manchester United banket Chelsea:

Holder pusten: - Bekymret

Manchester United er klare for Champions League. Dit skal ikke Chelsea som en runde før slutt ligger 27 poeng bak fjerdeplassen. Engelsk fotballprofil slakter Frank Lampards menn.

TILBAKEMELDING: Marcus Rashford får en beskjed av Erik Ten Hag. Foto: NTB
TILBAKEMELDING: Marcus Rashford får en beskjed av Erik Ten Hag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Chelsea 4-1

Erik Ten Hags menn er klare for Champions League etter seieren mot Chelsea.

Casemiro stanget hjemmelaget i ledelsen, før Anthony Martial doblet like før pause i en omgang som ble preget av fryktelige bilder av en skadd Antony.

STYGG SMELL: Antony ble båret av banen etter denne taklingen. Foto: NTB
STYGG SMELL: Antony ble båret av banen etter denne taklingen. Foto: NTB Vis mer

Stygg smell

Midtveis i den første omgangen ble Antony liggende nede etter en duell. Manchester United-vingen vridde seg i smerte og var oppløst i tårer da han ble båret av banen.

Annonse

- Det er reaksjonen til en spiller som vet at han vil være ute i en tid, med hånden som slår i bakken, sa Sky Sports-ekspert Gary Neville.

Marcus Rashford har stått over de to siste kampene, men var tilbake på benken torsdag kveld. Han erstattet Antony og var farlig umiddelbart.

Som så ofte før var han et konstant uromoment, men da han tok seg til korsryggen etter en times tid, fikk det nok mange United-supportere til å holde pusten.

- Jeg er veldig bekymret på Rashfords vegne nå, kommenterte Wikestad vel vitende om at nettopp korsryggen til engelskmannen har satt han ut av spill tidligere.

Drøyt 10 minutter før full tid ville også Rashford tegne seg på scoringslista. 25-åringen var både dyktig og heldig da han utnyttet en grusom feil av Wesley Fofana.

1-0: Casemiro stanget United i ledelsen. Foto: NTB
1-0: Casemiro stanget United i ledelsen. Foto: NTB Vis mer

Totalslakt

Chelsea hadde flere muligheter til å ta ledelsen mot United. Allerede etter fire minutter fikk ukrainske Mykhailo Mudryk en gigantisk mulighet til å sende gjestene i ledelsen. Men avslutningen på blank kasse ble for svak.

- I alle dager. Det er en kjempemiss, kommenterte Viaplays Kasper Wikestad.

Bare et par minutter etterpå satt ballen i mål. Dessverre for Chelseas del var det hjemmelaget som åpnet ballet. Christian Eriksen pisket et frispark på pannebrasken til Casemiro som stanget hjemmelaget i føringen. Målet ble sjekket for en offside, men målet ble stående.

United fortsatte å kjøre på, og det virket til å bli farlig nesten hver gang de røde nærmet seg Chelseas mål.

IKKE IMPONERT: Gary Neville. Foto: NTB
IKKE IMPONERT: Gary Neville. Foto: NTB Vis mer

- Det er skremmende å se den bakre fireren til Chelsea. Den er så skrukkete, kommenterte Viaplay-ekspert Nils Johan Semb

Heller ikke Sky Sports' Gary Neville var imponert over det Chelsea viste på Old Trafford.

- Chelsea er i ruiner. Det er ikke noe lederskap, sier Neville i Sky Sports' kamprapportering.

Chelsea var godt med i kampen bortsett fra foran mål. Mot slutten gikk de blåkledde nok en gang i oppløsning med to mål imot av Bruno Fernandes og Marcus Rashford innenfor fem minutter.

João Félix reduserte til 1-4 minuttet før slutt med et flott skudd fra 17 meter. London-klubben har kun én seier på de 13 siste kampene. Newcastle venter i siste seriekamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer