Premier League

- Holdes tilbake

Ingen ende på overgangssagaen med Alexis Sánchez. Kan ende opp med å bli i Manchester United etter Anthony Martials skade.

FLOPP: Ole Gunnar Solskjær kan bli tvunget til å holde på Alexis Sánchez. Foto: NTB scanpix
FLOPP: Ole Gunnar Solskjær kan bli tvunget til å holde på Alexis Sánchez. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Hele denne sommeren har det vært opplest og vedtatt at Alexis Sánchez (30) skal bort fra Manchester United. Men nå kan en potensiell overgang til Inter Milan gå i vasken.

Skaden Anthony Martial pådro seg mot Crystal Palace lørdag, har satt trenerteamet i alarmberedskap. Det dreier seg om en lårskade. Og skulle spissen bli satt på sidelinja, kan manager Ole Gunnar Solskjær komme til å få bruk for Sánchez .

Dette er mannen som er blitt stemplet som en flopp og angivelig har Premier Leagues høyeste lønn.

- Manchester United venter på resultatene av skanningen av Martial. De er bekymret for at spissen har pådratt seg lårtrøbbel. Han ble sett haltende da han forlot Old Trafford etter kampen, skriver The Guardian mandag ettermiddag.

Da Solskjær stilte på pressekonferanse etter møtet med Palace, fikk han spørsmål om situasjonen til Sánchez. Han svarte:

- Alexis er en kvalitetsspiller. Vi har ikke mange muligheter på topp. Hvis det kommer et tilbud som er bra nok for klubben og ham, så drar han kanskje. Hvis ikke, så er han fremdeles vår spiller. Han er en kvalitetsspiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer