SKADET: Omar Elabdellaoui. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
SKADET: Omar Elabdellaoui. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .Vis mer

Holdt alvorlig skade hemmelig:
- Det var veldig tøft for meg

Omar Elabdellaoui måtte melde avbud til Norges privatkamper i mai og juni på grunn av en ankelskade. Nå viser det seg at Olympiakos-spillerens skade var mye alvorligere enn først antatt.

Lørdag la landslagsbacken ut et bilde på Instagram av seg selv i en sykeseng med gips på den venstre ankelen.

– Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har vært med laget i oppkjøringen til den kommende sesongen, og grunnen er at jeg fikk et brudd i ankelen på trening dagen før den greske cupfinalen. Det var veldig tøft for meg, men det er en del av gamet, skriver 24-åringen, som videre opplyser at han gjennomgikk en operasjon i Qatar, hvor han ble i to måneder for rehabilitering.

– Jeg har trent hardere enn jeg noen gang har gjort de siste tre månedene. Jeg er nå veldig nære ved å være tilbake for fullt med laget og klar for ny sesong, skriver Oslo-gutten videre.

Elabdellaoui la minutter senere ut et nytt bilde av seg selv på treningsfeltet.

– Men i dag var en veldig god dag.

Det var før den greske cupfinalen 17. mai at backen ble skadd. Dermed måtte landslagsbacken se Olympiakos fra tribunen i den greske cupfinalen mot AEK Aten. Nordmannens lagkamerater tapte 1-2 og klarte ikke å sikre den greske dobbelen.

– Nedslått over å bli skadd rett før finalen. Jeg går også glipp av landslagets kamper de kommende ukene, skrev Olympiakos-spilleren på Instagram da.

(NTB)