Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hope Solo fikk tvillinger

Holdt fødselen hemmelig

Hope Solo og ektemannen Jerramy Stevens ble foreldre i mars.

BLE FORELDRE: Hope Solo og Jerramy Stevens. Foto: Broadimage/REX
BLE FORELDRE: Hope Solo og Jerramy Stevens. Foto: Broadimage/REX Vis mer

Amerikanske Hope Solo (38) har blitt en av fotballens aller største personligheter - fordi hun var en vanvittig god målvakt, men også på grunn av utenomsportslige hendelser.

Solo kunne natt til fredag avsløre at hun og ektemannen, tidligere NFL-stjerne Jerramy Stevens, har blitt foreldre. Det har ekteparet holdt hemmelig for omverdenen i 52 dager, skriver Sports Illustrated.

- Møt Vittorio og Lozen Stevens, født midt i en pandemi, 4. mars, sier Hope Solo i en video publisert for sportsmagasinet Uninterrupted.

Etter tragedien

Videre sender Solo en takk til helsevesenet.

- Hvis noen lurer på hva vi har gjort under nedstegningen? Passet på disse. Det har vært en stressende tid for oss og vi har vært ute mer enn vi har ønsket, men vi må takke alle leger og sykepleiere som har tatt vare på oss, sier Solo i videoen.

Det var i desember i fjor at Solo annonserte at hun ventet tvillinger.

Nyheten om babylykken var en stor opptur for familien Solo/Stevens - og kom kort tid etter at paret var gjennom en personlig tragedie.

Nylig fortalte Solo at alvorlige helsekomplikasjoner førte til en spontanabort da hun ventet trillinger i 2018. Hun skal ha vært bare timer unna å dø.

Elsket og hatet

Skandaleombruste Solo er både elsket og hatet i USA.

Hun la keeperhanskene på hylla i 2016, men har fortsatt å holde seg i rampelyset, blant annet som fotballekspert for amerikansk TV.

Hun er ikke redd for å si hva hun mener, og gjennom hennes lange karriere har det amerikanske fotballforbundet ved flere tilfeller tatt grep. Solo har blitt suspendert fra laget flere ganger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!