Nicolai Jørgensen

Holdt forhold skjult for Solbakken

Den danske fotballstjerna Nicolai Jørgensen (31) måtte ty til utradisjonelle metoder da han skulle kapre sin kone.

KAPRET PRINSESSA: Nicolai Jørgensen måtte jobbe hardt for å sikre seg Theresa Kofoed. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
KAPRET PRINSESSA: Nicolai Jørgensen måtte jobbe hardt for å sikre seg Theresa Kofoed. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix Vis mer
Publisert

I en fersk episode i Bold sin podkast, «FART PÅ», forteller den meritterte danske fotballspilleren Nicolai Jørgensen om hva han måtte gjøre for å trollbinde, det som i dag er hans kone, Theresa Kofoed (29).

Stuntet han gjennomførte fant sted klokka fire på natta, på nattklubben Zen i København.

- Jeg spurte henne tre ganger om hun ville danse. Hun var skikkelig arrogant. Jeg var sånn «altså jeg er nummer 10 på F.C. København», sier Jørgensen, og får folka i rommet sammen med han til å le.

Han fortsetter:

- Jeg var virkelig vill etter henne. Normalt ville jeg jo bare gått, av og til er det jo sånn. Det er jo ikke alltid at damer synes man er attraktiv.

Da måtte den tidligere landslagsspilleren grave dypt i verktøyskuffen.

- Jeg tenkte bare: «vet du hva? Jeg løfter henne bare opp på skuldrene». Så bærer jeg henne hele veien ned til dansegulvet. Enten ville hun synes det er kjempegøy, eller så får jeg en fik i ansiktet. Heldigvis synes hun det var morsomt.

De holder kontakten i tida framover, men så dukker det opp et problem. Hun jobber i Parken, hjemmebanen til F.C. København - altså samme arbeidsplass som sin nye kjæreste.

De prøvde å holde det skjult en stund, men en ansatt i klubben tystet på de. Dermed måtte Jørgensen ta den tunge veien opp på kontoret til daværende FCK-sjef Ståle Solbakken.

SAMMEN PÅ LANDSLAGET: Nicolai Jørgensen (t.v) og Åge Hareide var elev og sjef på det danske landslaget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
SAMMEN PÅ LANDSLAGET: Nicolai Jørgensen (t.v) og Åge Hareide var elev og sjef på det danske landslaget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer

- Ståle sa bare «ja ja, men hva er problemet? Glem det. Det er ordnet», forteller Jørgensen, og hyller sin tidligere sjef.

Men:

- Ei uke etterpå får vi et ark hvor det står at vi fra nå av skal unngå slike ting, avslutter han, og bryter ut i latter.

Jørgensen er for tida klubbløs.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer