<strong>FORLOVET:</strong> Motorsykkelstjernen Miguel Oliveira er forlovet med sin egen stesøster. Foto: Skjermdump/Instagram
FORLOVET: Motorsykkelstjernen Miguel Oliveira er forlovet med sin egen stesøster. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Holdt hemmeligheten skjult i årevis

Da motorsykkelstjernen Miguel Oliveira møtte Andreia Pimenta som tenåring var det som stesøsken. Nå skal paret gifte seg.

Publisert

- Før det ble kjærlighet var det et flott vennskap. Vi vokste opp sammen, fortalte Miguel Oliveira om det spesielle forholdet nå nylig.

Motorsykkelstjerna har for første gang åpnet opp om forholdet med Andreia Pimenta som han i fjor fridde til. Både danske B.T. og Yahoo Sport har omtalt intervjuet.

Paret møtte hverandre for første gang som tenåringer da Oliveiras far giftet seg med Pimentas mor. Derfra tok søskenforholdet en uventet vei.

- På et tidspunkt fant vi ut at det var mer enn et vennskap. Det var en veldig sterk kjærlighet, forteller Oliveira, ifølge Yahoo Sport.

Holdt forholdet hemmelig

Motorsyklisten vant sitt første MotoGP forrige uke og har blitt en meget populær skikkelse etter at han slo igjennom i fjorårssesongen.

De første åra av forholdet holdt paret kjærligheten hemmelig, men for noen år siden valgte de å fortelle om sine følelser. I fjor kunngjorde de på Instagram at de skulle gifte seg og paret har fått mye støtte i etterkant.

- Jeg er glad for at min sønn skal gifte seg med sitt livs kjærlighet, skal motorsyklistens far, Paulo Oliveira, ha sagt tidligere ifølge B.T.

Utsatte bryllupet

I utgangspunktet skulle bryllupet ha stått allerede i år, men ettervirkningene av coronaviruset kom i veien. Som de fleste andre idretter har sesongen blitt utsatt, og dermed krasjet med den store dagen.

- Vi skulle vært gift i år, men jeg skulle kjøre løp den helga, så vi har utsatt det til neste år, avslutter Oliveira.

Portugiseren ligger for øyeblikket på en niendeplass i MotoGP-sammendraget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer