Holdt nullen i første kamp fra start

Endelig fikk Cecilie Fiskerstrand sjansen fra start i engelsk superliga, og Norges landslagskeeper hjalp Brighton til 1-0-seier borte mot West Ham.

HOLDT NULLEN: Cecilie Haustker Fiskerstrand - her fra en trening med det norske landslaget. Foto: Berit Roald / NTB
HOLDT NULLEN: Cecilie Haustker Fiskerstrand - her fra en trening med det norske landslaget. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun ble ikke satt på mange store prøver, men var trygg og god de gangene hun måtte i aksjon. Rianna Jarrett ble matchvinner med sitt første superligamål, og Brighton tok viktige poeng i bunnstriden.

I motsatt ende av tabellen var Chelseas ubeseirede rekke i ytterste fare, men et selvmål på overtid berget 1-1 i toppkampen mot Arsenal. Maren Mjelde og hennes lagvenninner kunne dermed juble for å ha forlenget klubbrekorden til 27 seriekamper på rad uten tap.

– Jeg er stolt av hvordan laget kom tilbake i dag og fikk den sene utligningen, sa Mjelde i en videosnutt på lagets Twitter-konto.

Dramatisk avslutning

Kampen var lenge målløs, men fire minutter før slutt scoret Beth Mead for Arsenal på innlegg fra Vivianne Miedema. Det så ut til å bli vinnermålet, men Lotte Wubben-Moy traff ballen feil da hun prøvde å stoppe et innlegg fra Pernille Harder på overtid, og ballen endte i eget mål.

Sekunder senere kunne Chelsea stjålet seieren da Sam Kerr lobbet over keeper og rett utenfor.

Chelsea hadde vunnet sine seks siste kamper mot Arsenal, men var fornøyd med ett poeng søndag.

United på topp

Manchester United topper fortsatt tabellen etter sin 2-2-kamp i byderbyet mot City lørdag, ett poeng foran Arsenal, tre foran Chelsea og Ingrid Moe Wolds Everton. Chelsea har en kamp mindre spilt.

Mjelde spilte hele kampen for Chelsea. Guro Reiten kom inn 25 minutter før slutt, mens Maria Thorisdottir var ubenyttet reserve.

Neste motstander for Chelsea er London City Lionesses i ligacupens gruppespill onsdag, mens det blir nok et byderby mot West Ham i superligaen 6. desember.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer