- Holdt på å dø da jeg så gutten min feire med Chelsea-spillerne

Louis (11) lurte seg med på seiersseremonien.

STAS:  Louis Kearns klarte å bli med på medaljeseremonien på Amsterdam Arena. Her venter han på sin tur for å hilse på UEFA-president Michel Platini. Til høyre: Fernando Torres. FOTO: NTB SCANPIX
STAS: Louis Kearns klarte å bli med på medaljeseremonien på Amsterdam Arena. Her venter han på sin tur for å hilse på UEFA-president Michel Platini. Til høyre: Fernando Torres. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): En etter en tok UEFA-president Michel Platini Chelsea-spillerne i hånda etter triumfen i Europa League onsdag.

2-1 på overtid over Benfica sørget for elleville jubelscener hos The Blues.

John Terry (med drakt) var i front på podiumet. Så fulgte de i tur og orden (bildet til høyre): Gary Cahill, Juan Mata, Fernando Torres og Louis Kearns.

Ehhh ... Louis Kearns?

Ja, du leste riktig.

- Jeg holdt nesten på å dø da jeg så gutten min gikk for å plukke opp trofeet, sier mamma Margaret (38) til storavisa The Sun.

Liverpool-supporter
Historien er - om ikke sensasjonell - smått utrolig.

I en tid der det holdes et årvåkent øye med potensielle terrorister, klarte elleve år gamle Louis Kearns å lure seg inn på Amsterdam Arena.

Louis var på plass sammen med pappa Simon (43), til overmål Liverpool-supporter.

Skolegutten løp ut på banen fordi han ønsket å ta bilder sammen med de tidligere Liverpool-profilene Fernando Torres og Rafael Benitez.

Tante Francesca Kearns sier:

- Han så sitt snitt, og fulgte spillerne opp til medaljeseremonien. Vi fikk et anfall av latter, spesielt da han tok Platini i hånda. Han så misfornøyd ut fordi han ikke fikk medalje.

Bananas på Twitter
Spekulasjoner gikk først ut på at gutten var sønnen til en av spillerne.

- Alle gikk bananas på Twitter. Jeg er fremdeles i sjokk, sier mamma Margaret.

- Han har gjort en del ting og tang i det siste.

Louis Kearns spiller selv fotball. Trener Stephen Willimas innrømmer at episoden har skapt ståhei blant lagkameratene.

- Han er en frekkas. Gutta har sendt ham tekstmeldinger og gratulert. Han kommer til å være en lokal helt i flere år framover, sier trener Williams

EN SKIKKELIG LURING:  11-åringen står vel plassert i køen av spillere som venter på medaljen sin. FOTO: NTB SCANPIX
EN SKIKKELIG LURING: 11-åringen står vel plassert i køen av spillere som venter på medaljen sin. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer