Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Holdt sykdommen skjult. Nå er Petter Solberg på bedringens vei

Petter Solberg er på bedringens vei etter å ha blitt diagnostisert med sarkoidose. Han legger ikke skjul på at det har vært tøft.

PÅ BEDRINGENS VEI: Petter Solberg legger ikke skjul på at sykdommen har satt ham tilbake. Men nå er han på bedringens vei. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ BEDRINGENS VEI: Petter Solberg legger ikke skjul på at sykdommen har satt ham tilbake. Men nå er han på bedringens vei. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

TIERP (Dagbladet): Bare litt bortenfor rallycross-arenaen i Tierp rett utenfor Stockholm, er Oliver Solberg (17) i full gang med å teste bilen. Den har han arvet av pappa Petter (43). Han ble verdensmester med bilen to ganger.

Unggutten ruser motoren. De seks-sju i støtteapparatet holder for ørene. Bilen rykker fram, lugger litt, før han drar i gang og går fra null til 100 kilometer i timen på to sekunder. Det smeller et par-tre ganger.

- Something is wrong.

Ordene kommer fra pappa Solberg.

Oliver går ut og rister på hodet. Han kjenner at noe ikke er helt riktig. Det skrus litt på bilen, før han setter seg inn på ny.

Etter en fire-fem forsøk nikkes det anerkjennende fra både Petter og sønnen. Stemningen er snudd på hodet. Jo, nå er det bra.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?