Hole In One med Nicole In One

Frode Hamre har flere feite sjanser på Leangen. Aller mest tro har han på seier i det nest siste V75-løpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Alle hestene har spist og drukket godt under overnattingen. De ble forsinket et par timer i går kveld før de kom fram, men det skal ikke bety noe, forteller Frode Hamre på vei inn i flyet til Trondheim.

Det begynner med Jenkas Tuffing i V75-3.

- Han lever litt opp til navnet sitt. Han er en tøffing. Og i det siste løpet fungerte han veldig fint. Han travet uten framsko da og gjør det i dag også.Omvendt volte er bra, men han er ikke rask nok til å kunne utnytte det til fulle. Jeg stoler ikke helt på ham ennå. Han var svak i den første starten for oss. Men da hadde han travet to løp ganske tett i hard konkurranse på Solvalla og var nok litt sliten. Jeg ser på det som en bra vinnersjanse, sier Frode Hamre.

I V75-5 kommer det to hester til start fra stallen på Ulleberg Gård i Sandefjord.

- Jeg kjører 2 Nuclear Winter. Det er en sterk hest som kanskje er ute på en for kort distanse. Men det har ikke vært noen passende løp for ham. Og han kom fint inn grunnlagsmessig i dette løpet som er stengt ved 75 000 kroner. Nuclear Winter har 72 500 kroner i sitt grunnlag. Han er ikke noe lyn ut fra start akkurat. Men han kan åpne såpass, at jeg er ganske sikker på posisjonen som tredje utvendig. Og så tåler han å gjøre en god jobb mot slutten av løpet. Han er god nok til å vinne, men han er heller ikke til å stole på. Noe mer stabil er han riktignok blitt i løpene.

Når det gjelder 8 Cornelius Endurance synes jeg han er litt for mye glemt av spillerne i dag. Han var dårlig sist som mye betrodd i spillet. Men det slår aldri feil, at en hest går dårlig gangen etter at den har levert et knalløp etter lang pause. Det skjedde også for Cornelius Endurance. Derfor kan han godt være tilbake i slag igjen i dag, mener Frode Hamre.

Så kommer Hamres gullputt i dag.

Sjansen til hole in one kommer først og fremst med Nicole In One i V75-6.

<strong><b>FØRST I MÅL:</strong></b> Nuclear Winter er den eneste Frode Hamre har kjørt først i mål tidligere av sjansene hans i de tre V75-løpene. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FØRST I MÅL: Nuclear Winter er den eneste Frode Hamre har kjørt først i mål tidligere av sjansene hans i de tre V75-løpene. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Ja, jeg har klart mest tro på Nicole In One. Jeg har en god magefølelse, røper Frode Hamre.

- Problemer med lange reiser og overnatting er noe som feller en del favoritter. Men det gjelder ikke for Nicole In One. Han elsker å reise.

Her ser det meste bra ut. Baksporet gjør at han blir roligere i startfasen. Ja, dette er min beste vinnersjanse, avslutter Frode Hamre.

STARTER BALLET. Jenkas Tuffing er første hest ut for Frode Hamre.
KAN OVERRASKE. Frode Hamre advarer for Cornelius Endurance.
HOLE IN ONE: Frode Hamre avslutter med Nicole In One som er hans beste vinnersjanse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer