Holloway:- Jeg fikk en horribel smak i munnen

Hamret løs på dommeren.

 BØNNFALLER DOMMEREN:  Ian Holloway var sterkt uenig med dommerens avgjørelser. Foto: Glyn Kirk /AFP / NTB Scanpix
BØNNFALLER DOMMEREN: Ian Holloway var sterkt uenig med dommerens avgjørelser. Foto: Glyn Kirk /AFP / NTB ScanpixVis mer

•Crystal Palace - Tottenham 0-1

(Dagbladet): Roberto Soldado sikret Tottenham en pangstart på årets sesong.  London-laget fikk straffe etter at et Lennon-innlegg traff en Palace-arm.

Fargerike Ian Holloway var overbevist over at Crystal Palace også skulle hatt en straffespark. Da han ble intervjuet av BBC etter oppgjøret, hamret han løs på pipeblåseren.

- Jeg må nok lære meg hva et frispark er. Chadli kroppstaklet min spiller med vilje, dengte ham i bakken og løp videre med ballen. Du må spørre deg om dommeren er god nok hvis han ikke så det, sier Hollyway. Manageren er kjent for sine utblåsninger, og var i toppform etter dagens kamp.

- Jeg vil bare ha litt rettferdighet. Jeg fikk en horribel smak i munnen, innrømmer manageren. Han mente også at Tottenhams straffe ikke var klar.

- Jeg forstår ikke hvordan det kunne være en straffe, sier Holloway.  Etter en tung start på sesongen ser manageren framover mot neste kamp. Han sliter med en spillerstall som ikke er i toppform.

Og da kan årets sesong bli tung.

- Halvparten av dem er ikke i form. Vi bommet på en stor sjanse på slutten. Det har vi ikke råd til, vi må lære fort, sier Holloway.