Holloway får prosenter av Adam-salg rett i lomma

Nekter for at det er derfor han avviser Liverpool-bud.

FANS: Både Blackpool-manager Ian Holloway og Manchester United-manager Alex Ferguson var fulle (langt fra stumme) av begeistring for Charlie Adam etter kampen denne uka.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
FANS: Både Blackpool-manager Ian Holloway og Manchester United-manager Alex Ferguson var fulle (langt fra stumme) av begeistring for Charlie Adam etter kampen denne uka.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Du får ikke en fem-roms til prisen av en tre-roms, sa Blackpool-manager Ian Holloway da han skulle forklare hvorfor han synes de 40 millionene Liverpool er villige til å betale for Charlie Adam er alt for lite.

Holloway har hittil motstått alle bud på kapteinen sin, som Manchester United-manager Alex Ferguson etter midtukas oppgjør ga ham støtte i er verdt mer enn det dobbelte av Liverpool-budet.

Nå viser det seg at Holloway selv kan tjene godt på et mer lukrativt salg av Charlie Adam. Manageren får nemlig prosenter av et eventuelt salg av 25-åringen.

Holloway avviser imidlertid at det spiller noen som helst rolle.

- Jeg får deler av inntektene på alle spillere jeg trener og selger til overskudd. Styreformannen så på hvordan jeg har utviklet spillere tidligere og solgt dem videre, og det ønsket han i Blackpool, sier han, ifølge Guardian.

- Men det er ikke derfor jeg gjør dette. Tro meg, jeg får en mye større bonus for å holde Blackpool i Premier League, og det kan Charlie Adam hjelpe meg med, sier Holloway.

To målgivende Akkurat det viste Adam i nettopp kampen mot Manchester United, da han slo begge cornerne som endte i nærmest sjokkerende 2-0 til hjemmelaget før pause.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer