STOR KUNNGJØRING: Holly Holm har sendt ut pressemelding om at hun i kveld vil komme med en stor kunngjøring. Foto: Foto: Greg Sorber / Zuma Press / NTB SCANPIX
STOR KUNNGJØRING: Holly Holm har sendt ut pressemelding om at hun i kveld vil komme med en stor kunngjøring. Foto: Foto: Greg Sorber / Zuma Press / NTB SCANPIXVis mer

Holly Holm melder at hun har en stor kunngjøring å komme med

Tilbudet fra Team Sauerland om kamp med Cecilia Brækhus har frist i dag.

(Dagbladet): Etter kampen mot Mia St. John var Cecilia Brækhus klar på at den neste kampen hun ville gå, var mot Holly Holm.

Team Sauerland og Holms promotor og manager Lenny Fresquez har foreløpig ikke kommet til enighet om en kamp, men nå melder Fresquez at de vil komme med en stor nyhet angående Holly Holm på en pressekonferanse i kveld.

Brækhus har bare én beskjed til den amerikanske bokseren:

- Kom deg i ringen.

Ikke svar Etter det Dagbladet erfarer har det ikke lykkes Nisse Sauerland å få svar på tilbudet de har gitt Holly Holm, som har frist i dag, og det er derfor usikkert hvilken kunngjøring Holm og hennes team kommer med i kveld.

Fresquez sa i går til NRK at den etterlengtede kampen mellom Holm og Brækhus aldri kommer til å finne sted.

- Jeg sier ikke at det er lite sannsynlig. Jeg forteller at det aldri vil skje, sier Holms promotor Lenny Fresquez til NRK.no.

Han beskylder Sauerland-teamet til Brækhus for å drive et «skittent spill», og sier han har bedre ting å bruke tida si på. Han er heller ikke nådig i omtalen av Brækhus' seier mot St. John. som han kaller «verdiløs» og en «komplett svindel».

- Unngå Albuquerqe Holm ønsker å bokse sine kamper hjemme i Albuquerque, men flere advarer Brækhus mot å bokse i New Mexico, fordi det kan føre til urettferdig dømming.

- Jeg skjønner at Holly vil ha det i Albuquerque, for det eneste stedet Holly Holm er kjent er i New Mexico. Så hvis hun vil tjene penger, så må hun holde seg der. Jeg tror at hvis Cecilia drar til New Mexico, så kommer dommerne til å dømme i Hollys favør, sa Mia St. John til Dagbladet etter helgens kamp.

USIKRE:Promotor Nisse Sauerland er oppgitt. Han blir ikke enig med folkene bak Holly Holm om et grunnlag for forhandlinger om en kamp for Cecilia Brækhus. Nå har Holm kalt inn til pressekonferanse
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
USIKRE:Promotor Nisse Sauerland er oppgitt. Han blir ikke enig med folkene bak Holly Holm om et grunnlag for forhandlinger om en kamp for Cecilia Brækhus. Nå har Holm kalt inn til pressekonferanse Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer