SUTREKOPP: Viggo Mortensen er Real Madrid-fan, men han har ingenting til overs for hvordan Cristiano Ronaldo har oppført seg etter at han fikk Gullballen. Foto: NTB Scanpix
SUTREKOPP: Viggo Mortensen er Real Madrid-fan, men han har ingenting til overs for hvordan Cristiano Ronaldo har oppført seg etter at han fikk Gullballen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hollywood-stjerne ut mot Ronaldo: - Har blitt mer usmakelig den siste tida, om det i det hele tatt er mulig

Har bare sutret etter at han vant Gullballen, mener Mortensen.

(Dagbladet): Denne sportshelgen avsluttes med en real godbit. El Clasico er alltid stort. Og i kveld kan fort den spanske gullkampen avgjøres.

Real Madrid har mistet serieledelsen til Barcelona, og ligger ett poeng bak på tabellen.

I kveld må Carlo Ancelottis stjernegalleri vise seg fra sin beste side for å slå Barcelona og Lionel Messi i god form - på Camp Nou.

- Mer usmakelig Den danske Hollywood-skuespilleren Viggo Mortensen er stor Real Madrid-fan. Men han sier at han begynner å se seg lei på oppførselen til lagets store stjerne, Cristiano Ronaldo.

- Cristiano Ronaldo har blitt mer usmakelig den siste tida, om det i det hele tatt er mulig. Han er en egoist. Han feirer ikke mål sammen med lagkameratene sine, han forsvarer ikke, og han tenker bare på sin egen vinning og duellen mot Messi, sier Ringenes Herre-stjernen til Mundo Deportivo.

Mortensen vokste opp i Sør-Amerika, og snakker flytende spansk, og skriver mye om fotball på sin egen blogg.

Han liker ikke det han har hatt sett av Ronaldo etter at han vant Gullballen i januar.

Cristiano Ronaldo feiret ikke da lagkamerat Gareth Bale scoret i 2-0-seieren over Levante forrige helg. 30-åringen valgte heller å sutre over at hans forsøk ikke ble mål.

Roser Messi Bare dager tidligere var Ronaldo gretten da Real Madrid såvidt unngikk exit fra Champions League. Etter kampen meddelte stjernen at han ikke kommer til å si noe før i slutten av sesongen.

- Hvis man ser på ansiktet til Ancelottis nummer 7 etter 2-0-seieren, så ser det heller ut som om laget hans tapte. Etter at han fikk Gullballen har det bare vært sutring og sparking, sier Viggo Mortensen.

- Og alt det skjer samtidig som La Pulga (Messi) fortsetter å levere assists, score mål, forsvare og hele tiden organisere lagets angrep, sier Hollywood-stjernen videre.