Holm og Holm i V65-omgangen

Hans Christian og Steinar Holm er ikke i slekt. Men de kan få det felles, at begge vinner V65-løp på Bjerke onsdag.

Varenne S. som trenes og kuskes av Steinar Holm, kommer ut etter en lang pause. Den lovende 4-åringen som bare har travet fire løp i år, har ikke startet siden juni.

- Varenne S. har hatt litt problemer og hatt lett for å galoppere inn på den første svingen. Han ble behandlet, men det viste seg at problemet hans satt i høvene. Nå har vi funnet ut av det, tror jeg, opplyser trener Steinar Holm.

- Hva er grunnen til at du tar ham ut over 2600 meter første gang ut etter pause?

- Tja, jeg synes egentlig han skulle ha gått flere 2600 metersløp. Hestene har godt av det. De blir ikke så oppjaget og de blir sterke og rolige av det.

- Har du seiersambisjoner?

- Ja, det må jeg innrømme at jeg har. Varenne S. er en veldig god hest. Sporet hemmer litt, men han har stor kapasitet. Jeg har god tro på en plass i toppen, sier Steinar Holm til Dagbladet.no.

Dagbladets tipsekspert Bengt Berg lanserer den sterke Holm- hesten som banker i V65-2.

Steinar Holm vurderer de øvrige hestene fra stallen:

LUFTIG STEG: Varenne S. har et sjeldent luftig steg. Trener og kusk Steinar Holm har tro på seier. Foto: HESTEGUIDEN.COM
LUFTIG STEG: Varenne S. har et sjeldent luftig steg. Trener og kusk Steinar Holm har tro på seier. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- K.L.M. Moonshine (V65-4) er en premiejeger. Men hun er slett ikke dårlig. Med spor to kan hun fort få en fin reise. Hun kan plutselig være der, varsler treneren.

- Medallion s Chief (V65-6) står litt sjanseartet til, og vi er fornøyd med en premie herfra, avslutter han.

HC med sjanser

Hans Christian Holm har bevist sine dyktige kuskeegenskaper en rekke ganger. I kveld kusker han flere interessante objekter. Mest tro har han på Mantra i V65-1 som er et løp for 3-åringer.

- Mantra er veldig urutinert ennå og må trave rundt hele feltet for å vinne fra sitt tillegg. Voltestart kan være et problem. Men det er fin kapasitet i hesten og jeg synes han er aktuell på tre-fire hester.

Det er nok min beste seiersjanse i kveld, sier Hans Christian Holm.

- K.L.M. Megastar (V65-2) er det normalt en premie som gjelder for. Han må smyge med. Han kan spurte ned noen til slutt.

- Arion (V65-3) har ikke startet siden august og viste vel ikke all verden på slutten. Han er rask fra start, men på 2100 meter må han smyge med. Vi er fornøyd med en brukbar premie. Arion skal dog aldri glemmes helt.

Medallion s Chief (V65-6) står litt langt ute på vingen. Han travet et brukbart løp sist. Men det blir vanskelig å gå til topps herfra mot gode hester, sier Hans Christian Holm.

<B>HOLMGLIS EN: Steinar Holm kan få god grunn til å smile, hvis Varenne S. er tilbake for fullt.
HOLMGLIS TO: Hans Christian Holm har noen bra sjanser onsdag kveld.