Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny avtale for Holmenkollen

Holmenkollen fortsetter som nasjonalanlegg

Skianlegget i Holmenkollen vil også de neste seks årene ha status som nasjonalanlegg.

FORTSETTER SOM NASJONALANLEGG: Det vedtok kulturminister Trine Skei Grande (V), skipresident Erik Røste og Oslo-byråd Rina Mariann Hansen mandag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORTSETTER SOM NASJONALANLEGG: Det vedtok kulturminister Trine Skei Grande (V), skipresident Erik Røste og Oslo-byråd Rina Mariann Hansen mandag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag undertegnet kulturminister Trine Skei Grande (V), skipresident Erik Røste og Oslo-byråd Rina Mariann Hansen (Ap) den nye nasjonalanleggsavtalen under en seremoni i tårnet på Holmenkollbakken.

Holmenkollen fikk allerede i 2003 status som nasjonalanlegg for nordiske grener.

Den nye avtalen, som strekker fram til sommeren 2024, fastslår at Holmenkollen skal prioriteres som arrangørarena for internasjonale konkurranser og mesterskap i nordiske grener.

Med til historien hører det også at Holmenkollen er nasjonalanlegg for skiskyting. Avtalen som ble signert mandag, omfatter imidlertid ikke skiskytterne. Der foreligger det en egen avtale som også strekker seg fram til 2024.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!