Holmvik forlater Sandnes Ulf til fordel for Kalmar

Blir lagkamerat med Lars Cramer og Mats Solheim i Sverige.

GJØR SVENSKE AV SEG: Bjørnar Holmvik, her fra serieåpningen mot Strømsgodset, går til svenske Kalmar, uka etter at Jørgen Skjelvik gikk fra Kalmar til Rosenborg. Nordmennene Lars Cramer og Mats Solheim er også i klubben. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB Scanpix
GJØR SVENSKE AV SEG: Bjørnar Holmvik, her fra serieåpningen mot Strømsgodset, går til svenske Kalmar, uka etter at Jørgen Skjelvik gikk fra Kalmar til Rosenborg. Nordmennene Lars Cramer og Mats Solheim er også i klubben. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB ScanpixVis mer

Holmvik startet på benken mot Aalesund lørdag, og fikk sine siste minutter i Sandnes Ulf-drakten da han ble byttet inn på overtid.

- Dette er en strek i regningen for oss. Han har gjort en god innsats for oss så det er et tap sportslig at han forsvinner, sier Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til Stavanger Aftenblad.

Han ønsker ikke å si for mye om hvor mye penger Sandnes Ulf får for backen som har en fortid i Stabæk og Brann.

- Jeg kjenner ikke detaljene. Bjørnar har alltid hatt en drøm om å spille i en annen liga enn den norske, og vi har lovet ham å ikke stå i veien hvis muligheten dukket opp. Det gjorde den nå. Derfor må vi bare ønske ham lykke til videre, sier Andersen.

(NTB)