<strong>STERKEST:</strong> Vancouver Canucks og Mikael Samuelsson (i blått) ble et nummer for store for Colorado Avalanche med Erik Johnson (høyre) og Jonas Holøs på laget.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andy Clark
STERKEST: Vancouver Canucks og Mikael Samuelsson (i blått) ble et nummer for store for Colorado Avalanche med Erik Johnson (høyre) og Jonas Holøs på laget.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andy Clark Vis mer

Holøs' Avalanche tapte

Minus tre poeng for nordmannen mot Canucks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jonas Holøs og hans Colorado Avalanche tapte 2-4 (2-0, 0-1, 0-3) på bortebane mot Vancouver Canucks i National Hockey League (NHL) onsdag.

Holøs, som var på isen i 15.31 minutter, og Colorado åpnet forrykende og ledet 2-0 etter den første perioden. Erik Johnson og Matt Duchene scoret målene, men etter en glimrende første periode, stoppet det helt opp for gjestene.

Hjemmelaget reduserte til 1-2 i midtperioden etter mål av Maxim Lapierre, mens Alexandre Burrows og Henrik Sedin (to mål) fastsatte sluttresultatet i den tredje og siste perioden.

Holøs var involvert i 14 bytter og endte med minus tre poeng i poengprotokollen.

Utestengt for albuebruk
San Jose Sharks-spilleren Dany Heatley er utestengt i to kamper for å ha brukt albuen sin mot hodet til en motstander.

Etter episoden som skjedde onsdag, må Heatley ut med litt i overkant av 80.000 dollar (ca. 450.000 kroner) i bot. Han må også stå over Sharks' kamper mot Minnesota torsdag og St. Louis lørdag.

Heatley satte albuen i hodet til Dallas Stars? Steve Ott da det gjensto vel fire minutter å spille i kampen mellom Sharks og Dallas. Han ble belønnet med to minutter i «fryseboksen» etter hendelsen, som altså førte til utestengelse.

Ledelsen i NHL har bestemt at det skal slås hardt ned på stygt og brutalt spill, og særlig gjelder dette episoder med slag mot hodet til spillerne.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer