Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holøs om Tyskland-seieren og egen form

Holøs begynner å finne kampformen

Norges kaptein Jonas Holøs har slitt med skader i VM-oppkjøringen. Først mot Tyskland responderte endelig kroppen igjen.

KAMPKLAR: Jonas Holøs har slitt med skader inn mot VM, men mot Tyskland var Norge-kapteinen tilbake mot sitt beste. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
KAMPKLAR: Jonas Holøs har slitt med skader inn mot VM, men mot Tyskland var Norge-kapteinen tilbake mot sitt beste. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den knalltøffe backen spiller ofte gjerne nærmere 30 minutter, det vil si nesten halvparten av kampene. Mot Latvia følte han seg merkelig tung i kropp og bein.

- Det smakte veldig godt med en seier. Jeg synes vi var mye mer inne i kamptempo. Mot Latvia var vi mye mer stillestående. Jeg snakker for meg selv og kroppen var veldig tung og ikke helt i matchform. Nå har kroppen vendt seg til det litt mer, og jeg tror jeg skal få en stigende kurve utover turneringen, sa veteranen.

Holøs spilte sin 102. offisielle landskamp mot Tyskland.

- Det var deilig å score litt mål også, for det har vi slitt med i oppkjøringen. Nå scorer vi fire og det er litt synd at vi ikke klarer å ta alle poengene, sa Fribourg-spilleren.

- De vi fikk kan derimot bli viktige. Vi er på god vei til å klare plassen, og nå kan vi se litt mer oppover og ikke bekymre oss så veldig mye om nedrykket. Vi må bare jobbe på det vi har sluppet. Jeg synes det er mye bra, men også mye som vi kan rette på og gjøre bedre, så det lover bra for resten av VM.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!