Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holøs sendt ned til farmerlaget

- Det er kjedelig.

MÅ KJEMPE SEG TILBAKE: Jonas Holøs (h) sendes ned til farmerlaget for å få mer istid. Nå må han jobbe for å få en ny sjanse med Colorado Avalanche.Foto: SCANPIX/Doug Pensinger/Getty Images/AFP
MÅ KJEMPE SEG TILBAKE: Jonas Holøs (h) sendes ned til farmerlaget for å få mer istid. Nå må han jobbe for å få en ny sjanse med Colorado Avalanche.Foto: SCANPIX/Doug Pensinger/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ishockeyproffen Jonas Holøs er blitt sendt ned på farmerlaget Lake Erie Monsters.

Lørdag ble nordmannen vraket fra Colorado Avalanche-troppen for fjerde kamp på rad. Nå bærer det ned i AHL og spill i Lake Erie Monsters i Cleveland.

- Det de sa til meg var at det viktigste for meg var at jeg fikk istid, og jeg er for så vidt enig i det, sier Holøs til NRK.

Han fikk den tunge beskjeden søndag. Tirsdag får han sin debut i farmerligaen.

- Det er kjedelig at det skjer, men man må prøve å se positivt på det. Jeg må prøve å kjempe meg tilbake på laget. Det er ikke noen annen måte å ta det på. Jeg tror at jeg kommer til å få muligheten igjen. Det skjer alltid skader, så jeg regner med å få noen kamper igjen, sier backen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!