Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holøs ute i kulda i NHL

Vraket for andre gang på rad i natt.

PÅ VEI NED TIL FARMERLAGET:  Jonas Holøs møter motgang i Colorado Avalanche etter en lovende start på sesongen.  Foto:  Jim McIsaac/Getty Images/AFP
PÅ VEI NED TIL FARMERLAGET: Jonas Holøs møter motgang i Colorado Avalanche etter en lovende start på sesongen. Foto: Jim McIsaac/Getty Images/AFP Vis mer

Colorado Avalanche slo San Jose Sharks 4-3 etter forlengelse, men Jonas Holøs var ikke på isen i denne kampen heller.

Det sto 3-3 (1-1, 0-2, 2-0) etter ordinær tid, men to minutter og sju sekunder ut i forlengelsen avgjorde Kevin Porter kampen for hjemmelaget. Pasningen som fikk de vel 12.000 Colorado-tilhengerne til å gå fornøyde hjem kom fra Scott Hannan.

Kevin Shattenkirk, Chris Stewart og Paul Stastny scoret for hjemmelaget i ordinær tid, mens Logan Couture, Dan Boyle og Mike Moore var spillerne bak Sharks scoringer.

Holøs var ikke på banen i den forrige kampen mot St. Louis Blues heller, men han har fått mye spille og mye skryt så langt i sesongen. På de 12 kampene han har spilt, har han notert seg for to målgivende pasninger.

Colorado har nå vunnet to kamper på rad, og det er så å si en måned siden laget klarte det forrige gang - 28. og 30. oktober.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling