Holøs vraket da Avalanche vant

Ikke i troppen.

HAR IMPONERT: Jonas Holøs har fått bra med skryt for prestasjonene i NHL så langt, men i nattas kamp mot St Louis Blues var nordmannen plutselig ute av troppen. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jeff McIntosh
HAR IMPONERT: Jonas Holøs har fått bra med skryt for prestasjonene i NHL så langt, men i nattas kamp mot St Louis Blues var nordmannen plutselig ute av troppen. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jeff McIntoshVis mer

NHL-proffen Jonas Holøs ble vraket fra Colorado Avalanches tropp til mandagens kamp mot St Louis Blues.

Avalanche vant 6-3 på hjemmebane i Denver. Holøs har fått mye tillit på isen så langt i sin første sesong i NHL, men kom ikke med i troppen mot Blues.

John-Michael Liles scoret to av målene til Avalanche og ble kåret til kampens beste spiller.

Svenske Alexander Steen ga gjestene ledelsen allerede i kampens første minutt, men Avalanche snudde med tre scoringer i løpet av første periode. To av målene sørget Liles for, mens Paul Stastny scoret det tredje. I midtperioden reduserte Carlo Colaiacovo for Blues, men Colorado økte ledelsen igjen ved Brandon Yip og David Jones.

Brad Boyes reduserte for Blues i overtall før Kevin Porter sørget for 6-3 til Avalanche. Også det siste målet kom i overtallsspill.

Holøs har spilt tolv kamper for Denver-laget i høst. Sarpingen har notert seg for to assists.

(NTB)