Hammer Series, Limburg:

Holst Enger hjalp laget til topplassering

Mitchelton-Scott dominerte igjen.

GOD INNSATS: Sondre Holst Enger (til høyre) gjorde et kritisk bidrag for Israel Cycling Academy under Hammer Sprint i Limburg. FOTO: Luc Claessen/Getty Images
GOD INNSATS: Sondre Holst Enger (til høyre) gjorde et kritisk bidrag for Israel Cycling Academy under Hammer Sprint i Limburg. FOTO: Luc Claessen/Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Sondre Holst Enger gjorde en flott figur på årets andre runde av Hammer Series i Limburg, lørdag kveld. Under Hammer Sprint gjorde han et kritisk bidrag som sørget for femteplass til Israel Cycling Academy.

Etter et skuffende ritt fredag, hvor laget ikke tok noen poeng på Hammer Climb, gjorde laget det langt bedre i lørdagens ritt.

Totalt sørget Holst Enger for å sikre laget 241,6 av deres totalt 337,1 poeng, etter sjetteplass på runde tre, tredjeplass på runde fem og fjerdeplass ved målgang.

Lagkameraten August Jensen gjorde også en god jobb med å sørge for å sette nordmannen i posisjon til å spurte om poengene.

Mitchelton-Scott best igjen

Under Hammer Series Stavanger for en uke siden var det australske Mitchelton-Scott som dominerte og vant alle rittene. Under Hammer Sprint Limburg plukket de opp igjen tråden.

Etter 10. plass i Hammer Climb fredag hadde også de litt ære å gjenopprette. Etter å ha plukket greit med poeng i innledningen av rittet klinket de til på den femte runden.

Etter å ha blitt trukket opp av Luka Mezgec spurtet Caleb Ewan først over streken, mens Mezgec holdt oppe farten og sørget for dobbelt. På den neste runden, som gav doble poeng, var det igjen Ewan som var raskest, mens Mezgec også sørget for å ta med seg poeng med sin fjerdeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer