- Holst Engers lag til Tour de France

Ligger an til den siste WorldTour-plassen.

GULLFUGL SKUTT? Et spansk sykkelnettsted skriver at IAM Cycling blir en del av sykkelsportens øverste nivå neste år. Det betyr innpass i Tour de France og Giro d'Italia for Sondre Holst Engers nye arbeidsgiver.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GULLFUGL SKUTT? Et spansk sykkelnettsted skriver at IAM Cycling blir en del av sykkelsportens øverste nivå neste år. Det betyr innpass i Tour de France og Giro d'Italia for Sondre Holst Engers nye arbeidsgiver. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Det spanske nettstedet www.biciciclismo.com melder at alt nå er klart for at sveitsiske IAM Cycling tar steget opp til verdenstouren. Etter sammenslåingen av Garmin og Cannondale, åpnet én plass seg opp i sykkelsportens øverste divisjon.

Sammen med Edvald Boasson Hagens MTN-Qhubeka, var IAM den åpenbare kandidaten.

Innpass i Tour de France Laget styret av Serge Beucherie som tidligere var sportsdirektør i Crédit Agricole. De har et godt forhold til ASO, og syklet Tour de France denne sommeren.

• Les mer om sykling på www.procycling.no!

Siden oppstarten i 2013 har laget sikret seg store navn som Heinrich Haussler, Sylvain Chavanel og Mathias Frank.

En plass i WorldTouren gir garantert innpass i alle de største rittene på sykkelkalenderen, inkludert Paris-Roubaix, Giro d?Italia og Tour de France.

I tillegg skriver nettstedet at det genererer et sted mellom 300-400.000 euro (2.7-3.4 millioner norske kroner) i startpenger alene.

Stor mulighet for Holst Enger Sveitserne sa seg tidlig villige til øke satsingen mot neste sesong for å overta den ledige plassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer