Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holtan: - Odd har holdt Hoff for narr

Refser gamleklubben.

(Dagbladet.no): Tidligere i dag sa Espen Hoff til Dagbladet.no at han føler seg ført bak lyset etter at Odd likevel ikke ville selge ham til Lyn.

Nå får han støtte fra Erik Holtan - som mener Odd har holdt 24-åringen for (hoff)narr.

- Jeg synes det er dårlig gjort av Odd. Espen er blitt holdt for narr, sier Holtan til Dagbladet.no.

- Han har vært lojal over så lang tid, og det riktige hadde vært å la ham gå nå. Mot et så lojalt menneske skulle det egentlig bare mangle, sier han.

Keeperveteranen forlot Odd Grenland i fjor høst etter en trist sorti i Skiens-klubben. Han ble vraket tidlig i høstsesongen til fordel for Rune Jarstein, og havnet i krangel med Odd-trener Arne Sandstø.

Nå spiller Holtan i Moss - men har fortsatt sterke meninger om det som nå skjer i gamleklubben.

- Det er rart de stikker kjepper i hjulene for ham bare fordi de ikke fikk Dylan Macallister. Slik jeg ser det er det snakk om to forskjellige saker. Odd kan ikke holde på sånn, mener Holtan.

- Hva ville du gjort om du var Espen Hoff?

FÅR STØTTE: Erik Holtan synes Odd behandler Espen Hoff dårlig når de nekter ham å dra til Lyn. Her jubler de to etter at Hoff har blitt machvinner mot Rosenborg på Lerkendal i 2004. Foto: SCANPIX
FÅR STØTTE: Erik Holtan synes Odd behandler Espen Hoff dårlig når de nekter ham å dra til Lyn. Her jubler de to etter at Hoff har blitt machvinner mot Rosenborg på Lerkendal i 2004. Foto: SCANPIX Vis mer

- Han må bare prøve å komme seg til Lyn. Og om det ikke skulle ordne seg, vet jeg at Espen er så profesjonell at han han spiller i Odd ut året. Det er helt garantert.

Samtidig mener Holtan det er viktig for Hoffs videre karriere at han kommer seg videre etter sju og et halvt år i Skien.

- Det er viktig for utviklinga hans å flytte på seg nå, sier Holtan til Dagbladet.no.

Holtan: - Odd har holdt Hoff for narr
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling