Holtan inn for Johnsen mot Slovenia

Skadeforfall fra RBK-keeper.

HOSLEBANEN (Dagbladet.no): RBK-keeper Espen Johnsen er ikke aktuell til verken Slovenia-kampen lørdag eller møtet med Skottland på Ullevaal onsdag.

- Espen fikk en vridning på kneet på RBK-trening i går. Det var såpass alvorlig at vi valgte å sende ham hjem, sier landslagslege Thor Einar Andersen til Dagbladet.no.

Odd Grenland-keeper Erik Holtan erstatter Johnsen i troppen til begge kampene.

- Jeg ble veldig glad da Stig Inge (Bjørnebye) ringte i går kveld. Jeg er litt sånn småspent og gleder meg, sier Holtan til Dagbladet.no før keeperoppvarmingen.

Holtan sliter benken for Odd for tida, bak U21-keeper Rune Jarstein, men får tillit av landslagssjef Åge Hareide i A-troppen.

Selv tror han rutinen sørger for at manglende kamptrening ikke spiller noen rolle, dersom Holtan skulle få plassen mot Slovenia på bekostning av Thomas Myhre.

- Jeg er i en opptreningsfase, men jeg har spilt så mye fotball i løpet av årene at det skal gå bra, sier Holtan.

Landslaget reiser til Slovenia i morgen.

GLAD OG SMÅSPENT: Erik Holtan fikk telefon fra landslagsledelsen i går. I dag stilte han på Hoslebanen for oppladning til Slovenia-kampen lørdag. Foto: Sigbjørn Strand
GLAD OG SMÅSPENT: Erik Holtan fikk telefon fra landslagsledelsen i går. I dag stilte han på Hoslebanen for oppladning til Slovenia-kampen lørdag. Foto: Sigbjørn Strand Vis mer