Holtan inn i landslagstroppen

BUCURESTI (Dagbladet.no): Landslagslegen tviler og Thomas Myhre hinker. Derfor er Erik Holtan hentet inn som ny keeper til Bosnia-kampen onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Myhre måtte kaste ut utsparkene den siste halvtimen mot Romania i går. Landslagslege Lars Engebretsen nærmest avskriver Sunderland-keeperen sjanser til å stå i mål mot Bosnia om tre dager.

- Han er neppe spilleklar onsdag. Dette kan ta noen dager, sier Engebretsen til Dagbladet.no og bekrefter at Odd Grenlands Erik Holtan derfor er kalt inn når troppen samles på hotellet i Oslo i ettermiddag.

Sjøl sier Myhre at strekken i venstre lår føles bedre i dag enn i går kveld, men at han frykter at skaden kan bli langvarig.

- Jeg er ikke voldsomt optimist, sier Myhre.

29-åringen er også bekymret for Sunderlands kamp til helga. Med danske Thomas Sørensen skadd kunne Myhre spilt seg til fast plass under sin nye manager Howard Wilkinson.

- Dette er veldig ubeleilig, sier keeperen.

Viking-keeper Frode Olsen får trolig spille mot Bosnia, dersom Myhre ikke plutselig kvikner til.

- Det kan godt være at Thomas spiller. Jeg står i mål når jeg blir bedt om det, sier Olsen.

  • Trolig må Norge klare seg uten også Ronny Johnsen onsdag. Stopperen ble igjen i Norge for å få behandling på en strekk i helga. - Han er fortsatt tvilsom. Roar Strand er bedre, men om han er bra nok får vi vite av RBK-legene, sier Engebretsen.

    (Dagbladet.no)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer