Holtan sa nei til LSK

Odd-keeper Erik Holtan (33) har takket nei til en treårskontrakt med Lillestrøm. Les nytt fra norsk fotball!

- Akkurat nå er jeg drittlei hele fotballen, sier Erik Holtan til Telemarksavisa.

Holtan har kontrakt med Odd til og med 2004-sesongen. Men manglende motivasjon gjør at han vurderer og legge opp allerede etter årets sesong.

Likevel innrømmer han at det var en vanskelig avgjørelse å vrake tilbudet fra Lillestrøm.

- Det økonomiske tilbudet var ganske bra, og Lillestrøm er en klubb med potensiale. Ny stadion, tradisjoner og vilje til å satse.

Hensyn til familien og tvilen om hvorvidt han kunne motivert seg selv for satsing tre sesonger framover er hovedgrunnene til at Holtan slo fra seg Lillestrøm.

- Jeg har blitt 33 år, og det er alright å kunne sysle med andre ting. Kamper er helt topp å spille, men det daglige treningsarbeidet blir tyngre og tyngre, sier Erik Holtan til TA.

Haugesund vurderer Skarsfjord

Tidligere Tromsø-trener Terje Skarsfjord er ønsket som ny trener av FK Haugesund.Det bekrefter sportslig leder i klubben, Jens Egil Vikanes overfor avisa Tromsø. - Skarsfjord er på en liste over trenere vi synes er interessante, sier Vikanes. Skarsfjord sier han har et par henvendelser fra norske klubber til vurdering, og innrømmer at Haugesund er en av dem. - Behovet hos klubbene er ikke umiddelbart. Men jeg må ta en avgjørelse i løpet av sommeren, sier Skarsfjord, som nå er ansatt som talent- og prosjektansvarlig i TIL.

Glimt frykter milliontap

Bodø/Glimt kan tape millionbeløp dersom publikum fortsetter å svikte, melder Avisa Nordland. De siste hjemmekampene lå oppmøtet på Aspmyra under 3000 tilskuere. - Fortsetter det med under 3000 tilskuere er det dramatisk. Da blir det milliontap, sier daglig leder Gunnar Carlsen i Glimt. Snittet ligger foreløpig på 3757 tilskuere per kamp. - Vi har i hvert fall 500 tilskuere for lite per kamp, sier Carlsen.

Moss mangler Mulder-kontakt

Moss Fotballklubb klarer ikke å komme i kontakt med den tidligere nederlandske landslagsspilleren Youri Mulder. Mulder er gift med en jente fra Moss, og har lovet å kontakte klubben så fort han kommer til byen. - Jeg har forsøkt å ringe ham, men kommer bare til en telefonsvarer, forteller daglig leder i Moss Fotball ASA Tore Jobs til Moss Avis.

Brann vil hente hjem Andersen

Haugesund-spilleren Arild Andersen (30) kan bli hentet til hjembyen Bergen og Brann. Daglig leder i Brann, Per Ove Ludvigsen, bekrefter overfor Bergensavisen at klubben i går kontaktet Haugesund for å sjekke prisen. - Jeg vet jo at de har sett meg før, men dette var virkelig en god nyhet. Det kan bli en drøm som går i oppfyllelse, sier venstrebacken til BA. Andersen har tidligere spilt i Sandviken, Fyllingen og Sogndal.

(Dagbladet.no)