Holtan tent av mobbing

Da Odd-keeper og lagkaptein Erik «Stutt-tjukken» Holtan spilte mot Lyn på Ullevaal i 1998, lå det hamburgere og milkshake i målet hans da han løp utpå. I går hadde Lyn-fansen lagt to slanke- og trimvideoer i målet hans i pausen.

- De synes jeg er for feit og prøver å psyke meg ut. Men mobbingen bare tenner meg ekstra, sier Holtan til Dagbladet.

Forrige gang odderane var på Ullevaal, ble de cupmestere.

- Vi føler oss hjemme her, og tør å presse høyt og slippe oss løs. I fjor var vi fornøyd med 0- 0 på bortebane. Det er vi ikke lenger, sier Holtan etter 2- 1 seieren.

Selv om Odd-seieren var fortjent, hadde Lyn banens beste spiller i Hassan El Fakiri.

- For tredje gang i år fikk vi et tidlig mål mot oss. Det skjedde også mot Strømsgodset og Sogndal, og er veldig frustrerende. Vi greier å spille oss fram til 16-meteren, da stopper det helt opp. Det er tungt, men ting kan heldigvis snu seg, sier Hassan El Fakiri.

Lyn-trener Vidar Davidsen har ennå ingen ny spiss som kan snu den dårlige trenden.

- Hassan spilte en kjempekamp på midtbanen, men framover lyktes vi ikke. Vi kom ikke rundt, og hadde det tungt da Odd gikk opp til tomålsledelse. Da var løpet kjørt, sier Vidar Davidsen.

Allerede etter fire minutter var Odd i ledelsen.

- Det var et møkkamål, etter tellefeil på høyresida i forsvaret vårt. Odd var bedre enn oss fysisk, og vant en fortjent seier. Vi har det tøft og tungt for tida, men det har jeg forberedt meg på. Selv om vi bare har ett poeng så langt, er jeg ikke nervøs, sier Vidar Davidsen til Dagbladet.