Holyfield (44) vil bli mester igjen

- Alder er bare et tall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere tungvektsmester Evander Holyfield beseiret Lou Savarese lørdag og erklærte at han ikke gir seg før han er mester for femte gang.

44-åringen slo ned Savarese i fjerde runde under et boksestevne i El Paso, Texas. Han holdt på å avgjøre også i niende runde, men måtte nøye seg med enstemmig poengseier etter ti runder.

- Lou er en veteran og en veldig vanskelig motstander. Han traff meg med uppercuts og rystet meg med noen av dem, sa Holyfield. Han tok sin 43. seier på 53 proffkamper, men bare den fjerde på de sju siste.

- Jeg ga alt, men jeg møtte en legende, sa Savarese som etter sitt åttende tap på 54 kamper bekjentgjorde at han legger opp. Det gjør ikke Holyfield. Han vil slå George Foremans rekord og bli den eldste tungvektsmesteren noensinne.

- Alder er bare et tall. Jeg vet hva jeg vil, og jeg er fornøyd med det jeg presterte i dag. Jeg gir meg selv sju av ti poeng, og jeg gir meg ikke før jeg er verdensmester for femte gang, sa han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer