Holyfield (47) dropper Nielsen (45)

Dansken er sjokkert.

<strong>VANT KAMP I APRIL:</strong> Evander Holyfield fyller 48 år i oktober, men bokser stadig. Her etter en seier mot Francois Botha  i Las Vegas i april. Foto: Ethan Miller/Getty/AFP
VANT KAMP I APRIL: Evander Holyfield fyller 48 år i oktober, men bokser stadig. Her etter en seier mot Francois Botha i Las Vegas i april. Foto: Ethan Miller/Getty/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||• Ble advart i juni: - Kan bli fatalt for Nielsen

Evander Holyfield dropper en planlagt kamp mot dansken Brian Nielsen. Det var snakk om at de to skulle møtes 25. november.

Holyfield har i stedet bestemt seg for å forsvare VM-beltet sitt i World Boxing Federation (WBF) mot Sherman Williams 5. november.

- Dette kommer virkelig overraskende på meg. Det er i grunnen en sjokkerende melding å få, sier Brian Nielsen til Ekstra Bladet. Nielsen legger til at han ikke har hørt noe fra Kalle Sauerland, som er manager for dansken, om at kampen ikke blir noe av.

Brian Nielsen gikk overraskende ut og fortalte at han ville gjøre comeback i bokseringen i begynnelsen av dette året, men i og med at det ikke blir noe av den tenkte kampen mot Holyfield, ser det mer usikkert ut med comebackplanene.

Dansken som er blitt 45 år gammel, har tidligere møtt Mike Tyson. Han har bokset 66 kamper i alt. 64 er vunnet, og 43 av seirene er kommet på knockout.

Han bokset sin forrige kamp mot Uriah Grant 19. april i 2002, og da vant han på poeng.

(NTB-Ritzau)

<strong>BLE SLÅTT UT AV TYSON:</strong> Brian Nielsen la opp i 2002, året før tapte han en kamp mot Mike Tyson i København. Foto: REUTERS/Christian Charisius
BLE SLÅTT UT AV TYSON: Brian Nielsen la opp i 2002, året før tapte han en kamp mot Mike Tyson i København. Foto: REUTERS/Christian Charisius Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer